Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ενημερωτική εκδήλωση με την Ειδική Ορθοδοντικό Παναγιώτα Γκόλιαρη στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου*
Νέα ημερομηνία ορίζεται για την συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με θέμα «Στοματική Υγιεινή #Kids_Edition», την Κυριακή 19/3/2023 στις 17:30,στον γνωστό πολυχώρο γνώσης, 21ης Ιουνίου 201. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στην εν λόγω εκδήλωση θα διαβάσουμε το παραμύθι «Ουπς, Δόντια καθαρά είναι πάντοτε γερά», -που απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών 6-10 χρονών,- θα ζωγραφίσουμε και η πλέον γνωστή σε όλους μας Νάγια, θα πλαισιώσει για άλλη μία φορά την εκδήλωσή μας με face painting.

Με την ολοκλήρωση της ανάγνωσης θα ακολουθήσει παρουσίαση σχετική με το θέμα και θα απαντηθούν ερωτήσεις από την Ειδική Ορθοδοντικό Παναγιώτα Γκόλιαρη, απόφοιτο Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ειδικευθείσα στην Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο Gothenburg της Σουηδίας και κάτοχο Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Η παρουσία των γονέων κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να επιλυθούν όσες απορίες υπάρχουν επί του θέματος από την κ. Παναγιώτα Γκόλιαρη.

Οι κενές θέσεις που απομένουν είναι περιορισμένες, για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προκείμενου να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι μικροί μας φίλοι, παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο του μικρού/ μικρής που θέλει να συμμετάσχει, είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτε μέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στοFacebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Τέλος, παρακαλείται κάθε παιδάκι να έχει μαζί του το δικό του μαξιλαράκι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε μικρούς και μεγάλους.

Περιμένουμε όλους εσάς, τους λάτρεις του βιβλίου, του παραμυθιού αλλά και της σωστής ενημέρωσης να έρθετε να περάσουμε άλλη μία βραδιά δημιουργικής απασχόλησης και κεφιού παρέα.

* Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου,
Υπεύθυνη Επικοινωνίας Βιβλιοπωλείου Ψάλτου Κιλκίς
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ/
MA Επικοινωνίας: Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού,
Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.