Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Οι ευρωβουλευτές κρατούν ενός λεπτού σιγή για τις ζωές που χάθηκαν στη θάλασσα και στο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Η πρόεδρος Metsola κάλεσε τους ευρωβουλευτές να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πρόσφατων θυμάτων που χάθηκαν στη θάλασσα και στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα, κατά την έναρξη της συνόδου στο Στρασβούργο.

Με περισσότερες ζωές να χάνονται στη θάλασσα τις τελευταίες εβδομάδες, η πρόεδρος κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να ανταποκριθούν στη φιλοδοξία του Κοινοβουλίου και να αντιμετωπίσουν το ζήτημα αυτό. Μιλώντας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, η πρόεδρος Metsola δήλωσε ότι το Κοινοβούλιο θρηνεί μαζί με τον ελληνικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων. Η ΕΕ είναι έτοιμη να παράσχει την απαιτούμενη βοήθεια, είπε. 

Η πρωτοβουλία του ΟΗΕ για τα σιτηρά , η οποία μπορεί να λήξει την επόμενη εβδομάδα, έχει δώσει σε εκατομμύρια ανθρώπους πρόσβαση σε τρόφιμα και βασικές προμήθειες από την Ουκρανία, δήλωσε η πρόεδρος. Το Κοινοβούλιο ζητά την ανανέωσή της το συντομότερο δυνατό - η κατάσταση είναι επείγουσα και φρικτή, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.