Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Θ. Τιρεκίδης: Κύριε δήμαρχε Παιονίας, οι δημότες δεν είναι ιθαγενείς

Δελτίο τύπου Δημοτικού  Συνδυασμού “Αναγέννηση της Παιονίας”
Στις 6 Μαρτίου, η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας “ενέκρινε την μετατόπιση τμήματος των λαϊκών αγορών Αξιούπολης και Αγίου Πέτρου”.

Ακολούθησαν οι αντιδράσεις του σωματείου λαϊκών αγορών νομού Κιλκίς, τα μέλη του οποίουπροχώρησαν σε επ’ αόριστον αναστολή της λειτουργίας της.Τότε, η διοίκηση του δήμου όρισε νέο ραντεβού με την διοίκηση του σωματείου, όπουαποφασίστηκε η επαναλειτουργία της λαϊκής αγοράς Αξιούπολης.

Ωστόσο, στην ανακοίνωση του, η δημοτική αρχή “ξεχνά” να αναφέρει ότι η χωροθέτηση θα γίνειαπό το σωματείο των μικροπωλητών και όχι όπως αρχικά είχε αποφασίσει ο δήμος Παιονίας.

Προφανώς, προτεραιότητα για τον κ. Σιωνίδη έχει “να παραμείνουν αδιατάραχτες οι άριστεςσχέσεις που έχει ο δήμος με τους μικροπωλητές των λαϊκών αγορών” και μετά “η απρόσκοπτηλειτουργία της λαϊκής αγοράς προς όφελος των κατοίκων”, όπως αναφέρει στη σχετικήανακοίνωση.

Κύριε δήμαρχε, οι δημότες δεν είναι ιθαγενείς για να ξεγελιούνται με καθρεφτάκια αλλά πολίτεςπου θέλουν την αλήθεια και μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.