Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Δεν κατάφερε να λυγίσει τον Ήφαιστο Φλώρινας, ο Ατλας Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος αγοριών της ΕΣΠΕΜ ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ βρέθηκε αντίπαλος με τον Ήφαιστο Φλώρινας. Σ’ ένα γήπεδο γεμάτο με φίλους της ομάδας, ο ΑΤΛΑΣ, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να λυγίσει τον Ήφαιστο. Τα παιδιά της ομάδας, βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ (0-2, 16-25, 12-25), διόρθωσαν αρκετά λάθη στο τρίτο σετ (1-2, 25-22) αλλά το τελικό σκορ (1-3, 15-25), άφησε μόνο εντυπώσεις και την μαχητικότητα του ΑΤΛΑ απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. 

Ο ΑΤΛΑΣ για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκε με απουσίες, με κυριότερη αυτή του βασικού κεντρικού, και γεύτηκε μια ήττα, που παρ’ όλες τις αδυναμίες του, δείχνει πως τα παιδιά παλεύουν και προσπαθούν παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν. Άλλωστε το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο δυνατό, από την στιγμή που και τα παιδιά αντιμετωπίζουν κάθε αγώνα με διάθεση και μαχητικότητα.

Η σύνθεση για τον ΑΤΛΑ αποτελούνταν από τους: Σιδηρόπουλο, Γρηγοριάδη, Παπαδόπουλο, Ευθυμίου Ν., Καλπακίδη, Ευθυμίου Γ., Παπαθεοδώρου, Σιαπκάρη.

Στον πάγκο του ΑΤΛΑ κάθισε ο κ. Χειρούλης Γεώργιος

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Επόμενος αγώνας και τελευταίος εντός έδρας με τον Αριστοτέλη Σκύδρας την Κυριακή 11/12/22 στις 14:00 στο νέο κλειστό γυμναστήριο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, που με την στήριξή τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.