Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Δράσεις Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ημερήσια Εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας στις 09/10/2022»
Μετά από δυόμισι χρόνια κλεισούρας λόγω κορονοϊού, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, πραγματοποίησε εκδρομή με δύο λεωφορεία στα λουτρά Πόζαρ. Με ενδιάμεση στάση το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε ωριαία ξενάγηση, φθάσαμε στα λουτρά Πόζαρ. Μετά από την αρχική εξερεύνηση στο πανέμορφο τοπίο με άφθονα νερά, ήπιαμε τον καφέ μας-αναψυκτικό κ.λ.π στις καφετέριες των λουτρών.

Ξενάγηση στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων, Γέφυρα Θεσσαλονίκης

Πολλοί συνάδελφοι εκδρομείς έκαναν το μπάνιο τους στις υπαίθριες πισίνες ή στις κλειστές μπανιέρες. Ψωνίσαμε λαϊκά παραδοσιακά είδη και προϊόντα και έπειτα απολαύσαμε το μεσημεριανό μας φαγητό στην ταβέρνα «Τσολιάς» με ζωντανή μουσική. Μετά το φαγητό και τις χορευτικές φιγούρες που έδειξαν οι μερακλήδες συναδέλφισσες και συνάδελφοι, αναχωρήσαμε για την Αριδαία, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα είχε βόλτα και καφεδάκι.

Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής ευχαριστημένοι από αυτήν μας την εξόρμηση που ήταν προθέρμανση μετά από τόσο καιρό, έγινε πολύ συζήτηση μέσα στα πούλμαν για την επόμενη με περισσότερες μέρες εκδρομή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.