Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρεμιέρα προπονήσεων για τις Ακαδημίες
Η πρώτη μέρα των προπονήσεων όλων των τμημάτων μας, συνοδεύτηκε με την εντυπωσιακή παρουσία των παιδιών στις ηλικιακές τους κατηγορίες.

Το Alexandros Sports Center γέμισε και πάλι από παιδιά και γονείς, που προτίμησαν και φέτος την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς, ούτως ώστε να διδαχθούν σωστό και δομημένο ποδόσφαιρο. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 1999, ο Αλέξανδρος Κιλκίς καταθέτει συνεχώς τα διαπιστευτήριά του, με τις ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών να έχουν στις τάξεις τους πολλά μέλη της οικογένειάς μας.

Φιλική νίκη στην Ευκαρπία για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ποιότητα, συγκέντρωση, προσήλωση στο στόχο. Αυτά τα στοιχεία έδειξε στο πρώτο του φιλικό ο Αλέξανδρος Κιλκίς το απόγευμα του Σαββάτου στην Ευκαρπία απέναντι στην τοπική Νίκη, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0.

Το νεανικό συγκρότημα των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργου Δαϊλλίδη αν και είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύει εδώ και δέκα μέρες στις προπονήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό, χωρίς φάσεις, όμως στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς εν τέλει να "χτυπά" στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.

Εξαιρετική κούρσα του Πότκα από τα δεξιά και πάσα στον Γρηγοράκη, ο οποίος έστρωσε στον Γιατισάκη που με πλασέ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ. Το 2-0 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Αμανατίδη.

Οι κ.κ. Αναστασιάδης και Δαϊλλίδης χρησιμοποίησαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες στο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τη Νίκη Ευκαρπίας για την φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημ

Φιλική νίκη για την Κ16

Με μια πολύ καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με ευρεία νίκη ξεκίνησε τους φιλικούς της αγώνες η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς, που επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 εκτός έδρας της Δόξας Παλαιού Γυναικοκάστρου.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη και του Γιώργου Δαϊλλίδη πήρε εξ αρχής τα ηνία, παίζοντας συνδυαστικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο Σακαλής έκανε ωραία ατομική ενέργεια στο 15’ και κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ξυγαλατάς. Στο 21’ ο Γρηγοράκης έβαλε ένα γκολ «σέντερ φορ» με έξοχη προσωπική προσπάθεια.

Στο 25’ ο Μπόζντνιακ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 3-0 του πρώτου μέρους. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με σωστά δομημένο ποδόσφαιρο και όμορφες συνεργασίες που κατέληγαν σε τελικές προσπάθειες.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και πάλι τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό, να δημιουργούν τρεις-τέσσερις καλές φάσεις, και εν τέλει να φτάνουν στο τελικό 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαραλή.

Το τεχνικός δίδυμο της ομάδας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τους 18 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του. Ευχαριστούμε την Δόξα Παλαιού Γυναικοκάστρου για την άψογη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.