Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Αποκλείστηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς

Την ήττα με σκορ 2.5 – 1.5 γνώρισε στον ημιτελικό του Διασυλλογικού Κυπέλλου Κεντροδυτικής Μακεδονίας η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς από την ισχυρή ομάδα του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών. Η ομάδα του Κιλκίς βρέθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στις 4 καλύτερες ομάδες της Ένωσης Κ.Δ. Μακεδονίας και έφτασε πολύ κοντά στην πρόκρισή της στον τελικό, καθώς χρειαζόταν μόλις μισό βαθμό ακόμα.

Οι αγώνες έγιναν στο ξενοδοχείο «Πέλλα» στα Γιαννιτσά το διήμερο 11-12 Ιουνίου 2022 και Κυπελλούχος Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2022 αναδείχθηκε η ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, αφού επικράτησε στον τελικό του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών.

Τα αποτελέσματα της αναμέτρησης του ημιτελικού ήταν:

Ο.Σ. Γιαννιτσών

Σ.Ο. Κιλκίς

Αποτ.

Ρόμπας Στέργιος

Σπυρλιάδης Αχιλλέας

0-1

Σουγκάκης Άνθμιος

Δουδουλακάκης Ιωάννης

1-0

Στέφαν Βίκτωρ

Γιάννογλου Κωνσταντίνος

1-0

Γκουδέρης Δημήτριος

Δουδουλακάκης Αθανάσιος

½- ½



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.