Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεώργιος Αμυράς

Τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεώργιο Αμυρά υποδέχθηκε, σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Ο κ. Αμυράς επισκεπτεται το Κιλκίς έπειτα από πρόσκληση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Κιλκίς Γεωργιου Γεωργαντά.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης υπογράμμισε πως η Π.Ε. Κιλκίς στηρίζει, προωθεί, υλοποιεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, δράσεις και συνέργειες που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιος Γεωργαντάς, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεώργιος Αμυράς, ο Διευθυντής Δασών Κιλκίς Ευθύμιος Πολιτίδης, ο Δασάρχης Κιλκίς Γεώργιος Βούρτσας και ο Δασάρχης Γουμένισσας Αντώνιος Τζάκος.

Τον υφυπουργό συνόδευαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Ανδρέας Τρεντζίδης.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, Αντιπεριφερειάρχης επέδωσε αναμνηστικά δώρα στον υφυπουργό κ. Αμυρά.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.