Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

"Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει λατρεμένε μας Σύζυγε και Πατέρα Γιάννη Φωκά"

Υπογράφουν: 
Πέτρος Φωκάς, Ρούλα Φωκά
Η φετινή Πρωτομαγιά δεν κράτησε σ’ εμάς την καθιερωμένη της υπόσχεση. Αντί για λουλούδια και Άνοιξη μας έφερε ανείπωτοπόνο και βαρυχειμωνιά στην καρδιά. Άδικη μοίρα μας στέρησε το πιο ζεστό χαμόγελο και την πιο μεγάλη ανθρωπιά. Τον σύντροφοκαι τον Πατέρα, τον αγαπημένο μας Γιάννη Φωκά.

Θύμησες και εικόνες μιας ολάκερης ζωής από δω και πέρα θα πασχίζουν να διώχνουν την παγωμάρα που συνοδεύει τη μοναξιά του θανάτου αγαπημένου μας προσώπου. Κι όταν στο τέλος της ημέρας η κόπωση θα γυροφέρνει μάτια και μυαλό, ασφαλές καταφύγιό μας ημνήμη των ωραίων στιγμών που μοιραστήκαμε με τον αδικοχαμένο Άνθρωπό μας.

Ύπουλη αρρώστια δεν μας επέτρεψε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε και να γαληνεύουμε με την πραότητα του χαρακτήρα και την ευγένεια ψυχής του Άντρα που ήξερε τι σημαίνει σύζυγος και πατέρας. Παρά ταύτα οι συμβουλές του θα συνεχίζουν να καθοδηγούν ταβήματα της οικογένειας που άφησε πίσω του, για να επιβεβαιωθεί ο νόμος της ανθρώπινης ζωής που θέλει τη φθαρτότητα της ύλης ναηττάται από την αιωνιότητα του πνεύματος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει λατρεμένε μας Σύζυγε και Πατέρα Γιάννη Φωκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.