Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Ο "Άτλας" Κιλκίς, σε τουρνουά στο ΔΑΚ Αξιούπολης

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Σε τουρνουά που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Αξιούπολης την Τετάρτη 27/03/2022 συμμετείχε ο ΑΤΛΑΣ Κιλκίς με τα τμήματα ΜΙΝΙ και Κορασίδων. Το τουρνουά διεξήχθη με μεγάλη συμμετοχή κόσμου που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παιδιών και να χαρεί με την επιτυχή διοργάνωση που ανέλαβε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης. 

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι: ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ Κιλκίς, Αλέξανδρος Αξιούπολης και ο Μακεδονικός Θεσσαλονίκης, με τα αντίστοιχα τμήματα τους να πλαισιώνουν μια διοργάνωση γεμάτη προσδοκίες που επαληθεύτηκαν. 

Οι κορασίδες του ΑΤΛΑ, στα πλαίσια του τουρνουά έδωσαν φιλικό αγώνα με τον Αλέξανδρο και νίκησαν με σκορ 0-3, αποτέλεσμα φυσικά που δεν φανερώνει κάτι, πέρα από ετοιμότητα αλλά και διάθεση των κοριτσιών να αποζημιώσουν τους παρευρισκόμενους με την απόδοση τους. 

Το τουρνουά κρίθηκε επιτυχές, τόσο σε επίπεδο διοργάνωσης όσο και συμμετοχής από τους συλλόγους, οι οποίοι άφησαν εντυπώσεις και υποσχέσεις για υψηλό επίπεδο βόλεϋ στο μέλλον αλλά και στο παρόν των συλλόγων.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.