Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Συγχαρητήρια για την υπουργοποίηση του Γ. Γεωργαντά


Ανακοίνωση ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων σας εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας. h απόφαση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο σας από τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη της νευραλγικής θέσης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποτελεί τη δικαίωση της επιτυχημένης πορείας σας σε κυβερνητικά αξιώματα.

Η σταθερότητα και η σκληρή δουλειά με την οποία πορευτήκατε μέσα σε δύσκολες συνθήκες υπηρετώντας πιστά τον όρκο που δώσατε είναι η επιβράβευση σας μετά τις σημερινές εξελίξεις.

Ο νέος ρόλος τον οποίο επωμίζεσθε αποτελεί τεράστια πρόκληση καθώς η ενασχόληση με θέματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και των ανθρώπων της ελληνικής περιφέρειας που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Πατρίδας μας, είναι επιτρέψτε μας να τονίσουμε η σπουδαιότερη αποστολή για έναν πολιτικό.

Η εμπειρία, η γνώση, η ακεραιότητα και η οξυδέρκεια είναι αρετές της προσωπικότητας σας και τα κατάλληλα εχέγγυα για μια επιτυχημένη θητεία στην νέα θέση που σας εμπιστεύθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία προκειμένου να φέρετε εις πέρας το δύσκολο ομολογουμένως έργο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.