Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους καλλιτέχνες που διαμένουν στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη


Δελτίο τύπου 
Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη 
H Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη (Κ.Ε.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους καλλιτέχνες που διαμένουν στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και οι οποίοι θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του 2022.

Η πρόσκληση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης του νέου επετειακού καλλιτεχνικού προγραμματισμού του 2022 που συμπεριλαμβάνει τη στήριξη των καλλιτεχνών του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Αναζητούνται καλλιτεχνικές προτάσεις δημιουργών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μουσικής, της λογοτεχνίας, του θεάτρου και των εικαστικών ή στον συνδυασμό αυτών.

Από τις προτάσεις που θα κατατεθούν θα επιλεγούν δύο προτάσεις που θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της ΚΕΠΑΠ και το κόστος αυτών δεν θα ξεπερνάει τα 1.000€ (μικτά) για κάθε εκδήλωση (1240 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Για την κάλυψη των οικονομικών θα πρέπει να υπάρχουν τα αντίστοιχα παραστατικά (τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών).

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν:

1. Αναλυτική Πρόταση

2. Βιογραφικό Σημείωμα του Καλλιτέχνη

Οι τεχνικές προδιαγραφές για τυχόν ηχητική κάλυψη κ.λπ. καλύπτεται από τους διοργανωτές μέχρι του ποσού των 250€( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α). Τυχόν επιπλέον τεχνικές απαιτήσεις βαρύνουν και καλύπτονται από τις καλλιτεχνικές ομάδες, καλλιτέχνες που θα επιλεχθούν.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων Παρασκευή 14|01|2022 και ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων Κυριακή 28| 02|2022.

Email Υποδοχής Προτάσεων: opencallconservatory@gmail.com

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων δεν έχουν όσοι διατηρούν σχέση εργασίας με την ΚΕΠΑΠ.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή της ΚΕΠΑΠ που απαρτίζεται από την Πρόεδρο της ΚΕΠΑΠ κ. Παρασκευή ( Βίβιαν) Λιόλιου, την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ερατώ Αλακιοζίδου και ένα άτομο από το Καλλιτεχνικό Διδακτικό προσωπικό της ΚΕΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.