Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Φραγγίδης: Θα ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις των καιρών στον Τομέα Υγείας


Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης

Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής

Μετά από τη ανακοίνωση των υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων από τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, η Κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκεται σε θέση επανεκκίνησης, τοποθετώντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και της αποτελεσματικότητας.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη και την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνει με την πρότασή του να αναλάβω τον Kοινοβουλευτικό Τομέα Υγείας του Κινήματος.

Η κοινωνία μας διανύει εδώ και δύο χρόνια μια δύσκολη περίοδο εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Είναι χρέος όλων μας να εμπιστευθούμε την επιστήμη, τους ειδικούς και τις προτάσεις τους. Η δε Πολιτεία οφείλει να στηρίξει ενεργά τους ηρωικά μαχόμενους εργαζόμενους στον τομέα υγείας και να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας που επωμίζεται το τεράστιο βάρος της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Από την θέση αυτή, θα επιστρατεύσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις των καιρών στον Τομέα Υγείας, υπεύθυνα, εποικοδομητικά με προτάσεις και μακριά από λαϊκισμούς, για το καλό της ελληνικής κοινωνίας, του Ε.Σ.Υ. και των εργαζομένων του.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.