Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Σε φιλική αγωνιστική συνάντηση Tae Kwon Do βρέθηκε ο Άθλος Κιλκίς στα Γιαννιτσά

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Το πρωί της Κυριακής ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς βρέθηκε στα Γιαννιτσά στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών για το επικείμενο Πανελλήνιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Οι αθλητές του Αθλου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών του Ινδοπουλου Δημήτρη όπου πραγματοποιησαν κοινή προπόνηση, και μετά τον περας αυτής πραγματοποιήθηκαν αγώνες μεταξύ των αθλητών χωρίς αποτέλεσμα και δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους αθλητές.

Οι αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν είναι οι παρακάτω

1. Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος

2. Μουλλά Ευαγγελία

3. Γκουγκουσιδου Αικατερίνη

4. Πουντζουκίδης Μιχαήλ

5. Διγώνης Άγγελος

6. Πουντζουκίδου Αναστασία

7. Δεμερτζης Γιάννης


Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος ευχαρίστησε τον προπονητή του φιλοξενου συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών κ. Δημήτρη και ευχήθηκε καλούς αγώνες σε όλους τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.