Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (15/11/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εξάρα με εκρηκτικό ξεκίνημα
Καταπληκτικός ο Αλέξανδρος Κιλκίς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Θύελλας Δοϊράνης με 6-0 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και έφτασε στους έξι βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές στην Α΄ Κατηγορία, μειώνοντας στον πόντο πια την απόσταση από την κορυφή.

Εκρηκτικό ξεκίνημα για τους ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο δευτερόλεπτο με τον Γιατισάκη και πέτυχαν το 2-0 στο 4’ με τον Γκαμπριντασβίλι, ο οποίος στο 3’ είχε οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από ασίστ του Σεχάι.

Με το πόδι στο…γκάζι και στα επόμενα λεπτά το νεανικό συγκρότημα, πέτυχε το 3-0 στο 16’ με κοντινή προβολή του Γκαμπριντασβίλι, και στο 18’ ήταν η σειρά του Δημήτρη Χριστοφορίδη να χριστεί σκόρερ.

Στο 23’ έπειτα από ασίστ του Ζορμπά ο Γιατισάκης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Κάπου εκεί ο Αλέξανδρος Κιλκίς κράτησε πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια του, έκανε κυκλοφορία και παιχνίδι από την πίσω γραμμή, με την Δοϊράνη να ισορροπεί.

Οι φιλοξενούμενοι στις αρχές του δευτέρου μέρους είχαν κάθετο δοκάρι, με τον Χριστοφορίδη στο 53’ με σουτ έξω από την περιοχή να διαμορφώνει το τελικό 6-0!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μωυσίδης, Αναστασούδης ( 51’ Αμοιρίδης), Στανημερόπουλος, Γυριχίδης (51’ Π. Σιδηρόπουλος), Μαριόγλου, Αμανατίδης (51’ Παπαδαμιανός), Χριστοφορίδης, Γιατισάκης (56’ Ι. Αλμασίδης), Γκαμπριντασβίλι, Ζορμπάς (56’ Κ. Αλμασίδης), Σεχάϊ.

Σημαντικές νίκες για την Κ13 και Κ14

Τρία στα τρία στο πρωτάθλημα Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας για τον Αλέξανδρο Κιλκίς με το τμήμα "Μάντσεστερ"! Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη αγωνίστηκαν εκτός έδρας με την Ακαδημία Ντίνου Κούη, και έπειτα από συγκλονιστικό παιχνίδι πήραν τη νίκη με 5-4.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Κίμωνα Νικολαΐδη να αναλαμβάνει δράση και να πετυχαίνει δύο τέρματα, και τον Βασίλη Παντελίδη να "γράφει το 3-1 του πρώτου μέρους.

Ο Ντίνος Κούης ξεκίνησε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και γρήγορα ισοφάρισε, όμως οι παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς είχαν πολύ καλή αντίδραση, ο Παντελίδης έφτασε σε δεύτερο τέρμα, και ο Κίμων Νικολαΐδης πέτυχε νέο χατ-τρικ! Ο Κούης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 5-4.

Νίκη και για την Κ14 "Μάντσεστερ" το πρωί του Σαββάτου στο Ανατολικό κόντρα στον τοπικό Αξιό, φτάνοντας έτσι τους έξι βαθμούς έπειτα από τρεις αγώνες. Δύο γκολ ο Σάκης Γκόγκος και από ένα οι Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης, Γιάννης Κηροποιός, Γιάννης Κελίδης και Δημήτρης Μπουρτζής.

Ιδανικό ξεκίνημα στα ηλικιακά της ΕΠΣ Κιλκίς

Με το δεξί μπήκαν οι ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς! Η πρώτη αγωνιστική για τις κατηγορίες Κ10 και Κ12 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κρηστώνης, με την Κ10 «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη και την Κ12 «Μίλαν» του Βασίλη Ορμανίδη να είναι εντυπωσιακές απέναντι σε Α.Ο. Πολυκάστρου και Α.Ε. Πολυκάστρου αντίστοιχα.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων μας έπιασαν υψηλή απόδοση, πέτυχαν πολλά τέρματα και έφτασαν σε ευρείες νίκες.

Φιλικά στον Μακεδονικό

Με πέντε ομάδες βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού το Σάββατο ο Αλέξανδρος Κιλκίς! Η Κ8 «Μπάρτσα», Κ9 «Φιορεντίνα», Κ10 «Μαρσέιγ», Κ11 «Παρί» και Κ12 «Μίλαν» είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν και να σημειώσουν πολλά γκολάκια στις αναμετρήσεις τους, με τους προπονητές τους να μένουν άκρως ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους.

Άλλωστε με την μαζική συμμετοχή σε προπονήσεις και αγώνες, οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς βελτιώνουν τα ατομικά τους χαρακτηριστικά, και κερδίζουν συνεχώς εμπειρίες και παραστάσεις.

Κερδίζει σε εμπειρίες

Πολύ καλή εμφάνιση για την Κ16 «Τσέλσι» του Βασίλη Ορμανίδη παρά την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Αμπελοκήπων στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της Τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, με τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου να έχουν πολύ καλή απόδοση και να γνωρίζουν την ήττα στις λεπτομέρειες.

Ο Αστέρας προηγήθηκε, με τον Αλέξανδρο να ισοφαρίζει με τέρμα του Δαυϊδόπουλου. Εν τέλει ένα τέταρτο πριν τη λήξη σε μια «κόντρα» οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τέρμα που τους χάρισε τη νίκη.

Νίκη για την Κ17 «Λίβερπουλ»

Δεύτερη νίκη στην σειρά για την Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς έφυγε με το διπλό από το Ωραιόκαστρο με 2-0 απέναντι στον Μακεδονικό Λητής.

Η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη είχε να αντιμετωπίσει και τις μικρές διαστάσεις του γηπέδου, όμως προσαρμόστηκε σε αυτές, έπαιξε έξυπνα, και με υπομονή έφτασε στα δύο γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 64’ ο Γιώργος Δεμερτζής με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ, και λίγο πριν το φινάλε Παπαδόπουλος και Κουσίδης έστειλαν…μαζί την μπάλα στα δίχτυα.

Ηττα στα σημεία για την Κ16 «Ίντερ»

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας γνώρισε η «Ίντερ», μιας και το πρωί του Σαββάτου έχασε με 2-1 από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Pro στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους στις πρώτες τους δύο επισκέψεις στην περιοχή του Αλέξανδρου να βρίσκουν ισάριθμα γκολ, και τους ποδοσφαιριστές του Αναστασιάδη και του Δαϊλλίδη να σημαδεύουν δύο φορές τα δοκάρια με τους Ξυγαλατά και Πόζντνιακ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Γρηγοράκης μείωσε για τον Αλέξανδρο, όμως παρά την κατοχή και τις ευκαιρίες δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα.

Το Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Οι κλήσεις ολοκληρώθηκαν και πλέον οι προπονητές του ΠΑΟΚ «δουλεύουν πυρετωδώς» με τα παιδιά που επέλεξαν για προπονήσεις, στο επίσημο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς, το Alexandros Sports Center.

Ο προπονητής της Κ12 του ΠΑΟΚ Σπύρος Κουλούρης βρέθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς, προπόνησε πρώτα τους γεννηθέντες του 2011-2012, και εν συνεχεία αυτούς του 2009-2010, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος από το υψηλό επίπεδο των παιδιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.