Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Κιλκίς: Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Στη πόλη του Κιλκίς:

1. Ώρα 8:00: Έπαρση της σημαίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

2. Ώρα 10:30: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Πέρας προσέλευσης επισήμων ώρα 10:15 και λοιπών 10:00.

3. Εκφώνηση, εντός του Ναού, του πανηγυρικού της ημέρας από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Κιλκίς, κ. Ευάγγελο Μαυρογόνατο.

4. Στο Μνημείο Ηρώων και Πεσόντων στο δημοτικό πάρκο Κιλκίς, μετά τη δοξολογία και την εκφώνηση του πανηγυρικού, θα πραγματοποιηθούν επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.
Θα ακολουθήσει σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:

1. Η Ιερά Μητρόπολη τα σχετικά με την τέλεση της δοξολογίας και της επιμνημόσυνης δέησης.

2. Η Ανώτερη Διοίκηση Φρουράς Κιλκίς-Ν. Σάντας τα σχετικά με την παράταξη και την απόδοση τιμών.

3. Η Διεύθυνση Αστυνομίας τα σχετικά με την τήρηση της τάξης και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων, στους προαναφερόμενους χώρους των εκδηλώσεων.

4. Ο Δήμος Κιλκίς τα σχετικά με τη διευθέτηση και τον ευπρεπισμό του χώρου του μνημείου και του πάρκου, καθώς και για τη φωταγώγηση της πόλης.

Από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ήλιου της 21ης Νοεμβρίου 2022 ορίζεταιγενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων, περιφερειακών και δημοτικών καταστημάτων στην Π.Ε. Κιλκίς.

Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, περιφερειακών και δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2022, λαμβάνοντας μέριμνα για την εξοικονόμηση ενέργειας στο πλαίσιο και της αρ.ΥΠΕΝ/ΔΕΠΕΑ/68315/502/01.07.2022(ΦΕΚ 3424 Β΄) Κ.Υ.Α., όπως ισχύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.