Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς με Γ. Γεωργαντά

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Υπλγό (ΠΒ) Αριστείδη Τσάτσαρη, τον Ταμία Αλχία (ΠΖ) Ιωάννη Σφήνα, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Επχία (ΠΖ) Παρασκευά Κιαρτσίδη και τον Αντιπρόσωπο, Επχία (ΜΧ) Βάϊο Γκόρα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά.

Eνόψει της επικείμενης κατάθεσης νομοσχεδίου αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ, συζητήθηκαν διεξοδικά και υπήρξε ενημέρωση, για θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και έχουν αναδειχθεί από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ, καθώς και θέματα πανελλήνιου ενδιαφέροντος του στρατιωτικού προσωπικού και έχουν αναδειχθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ.

Ο κ. Υπουργός, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα, τοπικού και πανελλήνιου ενδιαφέροντος, που συζητήθηκαν και δεσμεύτηκε όπως προβεί άμεσα σε θεσμικές ενέργειες προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να επιλυθούν τα δίκαια αιτήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, στο επικείμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ.

Τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), ευχαρίστησαν τον κ. Υπουργό, για το θετικό κλίμα στο οποίο έλαβε χώρα η συνάντηση, ενδεικτικό του ισχυρού ενδιαφέροντος και των δύο πλευρών για συνέχιση και εμβάθυνση της συνεργασίας, με γνώμονα την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.