Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Συνεργασία Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς με Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς και το Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των εκπαιδευομένων της μοναδικής μεταδευτεροβάθμιας δομής του νομού μας, εγκαινίασαν τη συνεργασία τους την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2022. Πιο συγκεκριμένα εκπαιδευόμενοι του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς και συγκεκριμένα της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου», απόφοιτοι του 2022, εξέφρασαν την ανάγκη ύπαρξης συγγραμμάτων πέραν των σημειώσεων των εκάστοτε εκπαιδευτών τους, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πηγές βιβλιογραφίας.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς από φέτος θα φιλοξενεί στο χώρο της ειδικό τμήμα με βιβλία που αφορούν τις ειδικότητες που διδάσκονται στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς. Έτσι οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να μελετούν και να ερευνούν στη βιβλιοθήκη, ώστε να αποκτούν ευρύτερη γνώση των αντικειμένων τους.

Η συνεργασία αυτή σφραγίστηκε με την επίσκεψη της διευθύντριας του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς κας Μαυρίδου στο χώρο της βιβλιοθήκης και την συνάντηση της με τον πρόεδρο του εφορευτικού συμβουλίου της βιβλιοθήκης κ. Αμανατίδη. Η συνάντηση τους περιλάμβανε συζήτηση γύρω από εκπαιδευτικά θέματα και ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους χώρους της βιβλιοθήκης από την κα Μαραγκουδάκη, μέλος του προσωπικού της βιβλιοθήκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.