Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε το A’ μέρος του 1ου Σχολείου Προπονητών της Ε.Ο.Μ. στον Άθλο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Α’ μέρος του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ στο Κιλκίς, από την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών με συμμετοχές από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Σωματείου «Α.Σ. ΑΘΛΟΣ » στο Κιλκίς, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η επίσημη ύλη της Ομοσπονδίας για το άθλημα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών. Επιπλέον, αναλύθηκαν προπονητικά πλάνα και μέθοδοι προπόνησης για αθλητές υψηλού επιπέδου και απλούς ασκούμενους, για τμήματα όλων των ηλικιών και επιπέδων. Σκοπός ήταν η μεταφορά γνώσεων και η αμοιβαία ανταλλαγή προπονητικών απόψεων μεταξύ του εισηγητή και των συμμετεχόντων προπονητών, βοηθών και εκπαιδευτών οι οποίοι επέδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον.

Το υλικό που είναι προγραμματισμένο να διδάσκεται στα πλαίσια του Σχολείου Προπονητών στοχεύει αποκλειστικά στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ΜΜΑ και εναρμονίζεται πλήρως με τους κανόνες και κανονισμούς της Ε.Ο.Μ. για το άθλημα.

Συνέχεια με τον επόμενο σταθμό για την ολοκλήρωση του Α’ μέρους του 1ου Σχολείου Προπονητών της Ε.Ο.Μ., στις 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Μετά το πέρας του σχολείου ο Προπονητής του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αθανάσιο Μπάρκα για την επιλογή των εγκαταστάσεων του συλλόγου και ευχήθηκε στην καλύτερη δυνατή ανάπτυξη του αθλήματος του Μ.Μ.Α. στην Ελλάδα.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.