Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς (7/11/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ στα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς
Σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης παρακολούθησαν το απόγευμα της Δευτέρας τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Το KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές είναι μια οργάνωση με σκοπό την πληροφόρηση όλων μας σε αυτό το τόσο ζωτικό ζήτημα! Ο Αλέξανδρος Κιλκίς σε συνεργασία με τους υπευθύνους της οργάνωσης και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασαν διαδικτυακά στα παιδιά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν, ενώ στις 18 Νοεμβρίου θα γίνει και διά ζώσης εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου.

Διπλό με τεσσάρα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς πέρασε με 4-0 από τον Επτάλοφο και πήρε τους πρώτους του βαθμούς.

Πολύ καλή εμφάνιση για τους ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη, οι οποίοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα. Ακυρωθέν τέρμα του Κετικίδη στο 4', νέο ακυρωθέν τέρμα του ίδιου παίκτη λίγο αργότερα, και εν τέλει γκολ με κεφαλιά του Σεχάι στο 38' από ασίστ του Ζορμπά.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα μας να έχει τον πλήρη έλεγχο, και να φτάνει στο 2-0 με κεφαλιά του Γυριχίδη έπειτα από ασίστ του Ξυγαλατά στο 68'.

Τρία λεπτά αργότερα ο Γιατισάκης είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 81' με κεφαλιά αυτή την φορά του Γκαμπριντασβίλι από σέντρα του Χριστοφορίδη ήρθε και το τρίτο γκολ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Γιατισάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Γκαμπριντασβίλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Παπαδόπουλος, Σακαλής (76' Παπαδαμιανός), Παυλίδης (65' Στανημεροπουλος), Γυριχίδης, Μαριόγλου, Αμανατίδης,Κότσι (76' Χριστοφορίδης), Γιατισάκης, Κετικίδης (55' Γκαμπριντασβίλι), Ζορμπάς, Σεχάι (55' Ξυγαλατάς).

Δυναμικά και στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας για τον Αλέξανδρο Κιλκίς και το τμήμα «Λίβερπουλ». Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη και του Γιώργου Δαϊλλίδη ήταν τυπικά γηπεδούχος στο Κορδελιό με αντίπαλο τον Οδυσσέα, και πήρε το «τρίποντο» επικρατώντας με 2-0.

Κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο Αλέξανδρος Κιλκίς έκανε το παιχνίδι που γνωρίζει, πίεσε σε όλο το γήπεδο, και έφτασε σε τέρματα με μακρινό σουτ του Κότσι, και άψογο τελείωμα του Χριστοφορίδη.

Στο γήπεδο του Παύλου Μελά η Κ13 «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη ήταν άψογη στην εμφάνισή της και σημείωσε το δύο στα δύο μετά το 5-1 επί της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών. Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν προηγήθηκαν, όμως τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς ήταν ψύχραιμα και γύρισαν το ματς χάρη σε χατ-τρικ του Κίμωνα Νικολαΐδη και άλλα δύο γκολ του Βασίλη Παντελίδη.

Από την μεριά της η Κ14 «Μάντσεστερ» βρέθηκε στο πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 1-0 κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε την ισοφάριση με τον Δημήτρη Μπουρτζή, όμως λίγο πριν το τέλος δέχθηκε τέρμα και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Τέλος η Κ16 «Τσέλσι» του Βασίλη Ορμανίδη αγωνίστηκε στο Ανατολικό με αντίπαλο τον Αξιό, και έφυγε ηττημένη με 3-1 για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα πάντα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τρία γρήγορα τέρματα, και τον Γιώργο Χούρη να μειώνει στο τελικό 3-1 για την ομάδα μας.

Με πέντε τμήματα στον Μακεδονικό

Στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού βρέθηκαν και η Κ8 «Μπάρτσα», Κ9 «Φιορεντίνα» και Κ10 «Μαρσέιγ» για φιλικούς αγώνες. Ο καιρός ήταν ιδανικός, με την «Μπάρτσα» να παίζει κόντρα στον Μακεδονικό, όπως επίσης και η «Φιορεντίνα», ενώ η «Μαρσέιγ» αγωνίστηκε απέναντι στην Α.Ε. Φιλύρου. Όμορφα παιχνίδια με πολλά τέρματα και ωραίους συνδυασμούς.

Κ12 «Μίλαν» και Κ11 «Παρί» μετέβησαν και αυτοί το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη στα γήπεδα του Μακεδονικού για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Η «Μίλαν» βρέθηκε αντιμέτωπη με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Μακεδονικού, ενώ η «Παρί» με την Κ12 των Πρωταθλητών Πεύκων! Τα παιχνίδια ήταν εντυπωσιακά με διακυμάνσεις στο σκορ, και σίγουρα άφησαν ικανοποιημένους τους θεατές.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.