Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (4/10/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Συμμετοχή στη γιορτή του ποδοσφαίρου
Το Grassroots Programme της ΟΥΕΦΑ αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να φέρει κοντά στο ποδόσφαιρο τα παιδιά των ακαδημιών, έτσι ώστε να διασκεδάσουν, να περάσουν όμορφα και να «χτίσουν» νέες φιλίες, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις.

Η Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κιλκίς, και την οργάνωση από το Πάικο Γουμένισσας ετοίμασαν μια πραγματική γιορτή το πρωί της Κυριακής. Οι Ακαδημίες του Νομού Κιλκίς βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να εκπροσωπείται με την Κ10 «Μαρσέιγ», την Κ11 «Παρί» και την Κ12 «Μίλαν».

Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο, έκαναν αυτό που πραγματικά αγαπούν, και στο τέλος τους απονεμήθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα. Ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. Άγγελος Κεραμμύδης συνεχάρη στο τέλος τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους γονείς που συντελούν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, ενώ συγχαρητήρια «μοίρασε» και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Κωνσταντίνος Πάταρας.

Εύκολη νίκη για την Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Φιλική αναμέτρηση το πρωί του Σαββάτου για την Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς, η οποία φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Γουμένισσας. Η ομάδα των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργου Δαϊλλίδη είχε πολύ καλή απόδοση, και προσέφερε θέαμα, επικρατώντας εύκολα.

Μια καλή ευκαιρία για να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό είχαν οι παίκτες του Αλέξανδρου, οι οποίοι ήταν απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι μέχρι τέλους, παρά το γεγονός πως είχαν διαφορά στο σκορ.

Κάλυψαν όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, έπαιξαν γρήγορα, πήγαν και σε ατομικές ενέργειες, και γενικά έδειξαν πολύ καλά ομαδικά στοιχεία. Δύο τέρματα ο Παναγιώτης Δεσποινίδης, δύο τέρματα ο Χρήστοε Γρίβας, δύο γκολ και ο Γιώργος Ζαραλής. Σκόρερ χρίστηκαν και οι Γιάννης Ξυγαλατάς, Σέργιος Πόζντνιακ και Ορέστης Τζίκο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κατσάκης, Αγοράκης, Ι. Αλμασίδης, Γυριχίδης, Λαζαρίδης, Κ. Αλμασίδης, Πόζντνιακ, Δεσποινίδης, Γρηγοράκης, Ξυγαλατάς, Τζίκο, Κώστογλου, Αναστασούδης, Χριστοφορίδης, Κότσι, Τσαντάκης, Ζαραλής, Γρίβας, Καναρόπουλος.

Φιλικός για την 
 Κ13 «Μάντσεστερ»

Η Κ13 «Μάντσεστερ» έδωσε ένα ακόμη φιλικό το μεσημέρι του Σαββάτου, μιας και αντιμετώπισε στην Γουμένισσα την Κ14 του Πάικου. Παρά την ηλικιακή διαφορά, οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη ήταν ανώτεροι και επιβλήθηκαν με 6-1.

Γρήγορο ποδόσφαιρο από τον άξονα, συνεργασίες με κάθετες πάσες και ωραία τέρματα για τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς. Δύο τέρματα ο Δημήτρης Ζιάκας, και από ένα οι Μάριος Αμανατίδης, Κίμων Νικολαΐδης, Βασίλης Παντελίδης και Σάββας Αντωνιάδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Βόινος, Γρηγοριάδης, Αντωνιάδης, Χαλτούπης, Πουρίκι, Παρλάλογλου, Βαλσαμίδης, Αμανατίδης, Ζιάκας, Παντελίδης, Νικολαΐδης, Κελίδης.

Με τρία τμήματα στη Θεσσαλονίκη

Με τρία τμήματα βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις των Shooters στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκαν τα τμήματα του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη Κ7 «Πόρτο», Κ8 «Μπάρτσα» και Κ10 «Μαρσέιγ» με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα των Shooters.

Μέρα ιδανική για ποδόσφαιρο μέσα σε όμορφο περιβάλλον, και πολλά γκολάκια για τα παιδιά της Ακαδημίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.