Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (10/10/2022)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Φιλική νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς απέναντι στο Χωρύγι
Μιας και δεν είχαμε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, το φιλικό με τον Κεραυνό Χωρυγίου ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Το νεανικό συγκρότημα των Αναστασιάδη-Δαϊλλίδη υποδέχθηκε την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο την ομάδα του Μάρκου Κουτσάγια και επιβλήθηκε με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 13’ με τον Δημήτρη Γεωργιάδη με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Σαββίδη. Το Χωρύγι είχε και δύο ακόμη καλά σουτ στο πρώτο μέρος που πέρασαν έξω, με τον Αλέξανδρο να έχει σημαντική ευκαιρία στο 43’ με τον Δεσποινίδη που πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος ήταν ανώτερος, και βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης με τον Αμανατίδη με πλασέ μέσα από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζαραλής έκανε την ατομική ενέργεια και «έσπασε» την μπάλα στον Πόζντνιακ που με ένα…τσίμπημα την έστειλε στα δίχτυα.

Ο ίδιος παίκτης είχε ευκαιρία στο 80’, με το Χωρύγι να έχει και αυτό σημαντική στιγμή για την ισοφάριση στο 87’ αλλά τον Κατσάκη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς εύχεται καλή συνέχεια στον Κεραυνό Χωρυγίου στις επίσημες υποχρεώσεις του!

Το Σάββατο επίσης υπήρξε φιλικό και στον Εύρωπο απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα. Κόντρα στην ίσως ποιοτικότερη ομάδα του Νομού, ο Αλέξανδρος Κιλκίς παρέταξε ένα πολύ νεανικό σχήμα με ποδοσφαιριστές της Κ16, και μοναδικό ενήλικα τον Παναγιώτη Ζορμπά, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό τέρμα του Αλέξανδρου στην ήττα με 8-1.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Παπαδόπουλος, Νίκα, Παυλίδης, Κυπρίτης, Μαριόγλου, Πόζντνιακ, Δεσποινίδης, Γ. Αμανατίδης, Γρηγοράκης, Στανημερόπουλος, Κότσι. Αγωνίστηκαν και οι Κατσάκης, Λαζαρίδης, Καναρόπουλος, Αμοιρίδης, Ζαραλής, Αγοράκης, Τσαντάκης, Ι. Αμανατίδης.

Μεγάλη συμμετοχή στο Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το πρώτο Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτή την χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Alexandros Sports Center! Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής Ιωάννης Αβραμίδης και Αλέκος Θεοδωρίδης είδαν από κοντά παιδιά γεννηθέντα από το 2009-2012, και κράτησαν πολλές σημειώσεις στην ατζέντα τους.

Με πέντε τμήματα στη Θεσσαλονίκη

Τα κορίτσια του Βασίλη Ορμανίδη αγωνίστηκαν με τις Ladies των «Λεόντων» σε φιλικό αγώνα το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη. Μέρα με την μέρα οι παίκτριές μας βελτιώνονται, και είχαν πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι.

Στα γήπεδα του Μακεδονικού βρέθηκε και η Κ10 «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη που αντιμετώπισε τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Μελισσοχωρίου και του Μακεδονικού, κόντρα στα οποία πέτυχε πολλά και όμορφα γκολάκια.

Αγώνες και για την Κ10 «Λυών» του Χρήστου Γιοβά, καθώς έπαιξε με τον Παύλο Μελά και την Ακαδημία Γιώργου Κούδα, έχοντας μία ισοπαλία και μία ήττα. Από την μεριά της η Κ13 «Τότεναμ» του Δημήτρη Μούρου γνώρισε την ήττα από τους Πρωταθλητές Πεύκων, όμως η μαζική συμμετοχή στον αγώνα ήταν αυτή που πραγματικά μέτρησε.

Στα γήπεδα του Μακεδονικού βρέθηκε και η Κ12 «Μίλαν» του Βασίλη Ορμανίδη, η οποία αγωνίστηκε με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, και ωραία τέρματα μέσα από συνδυαστικό ποδόσφαιρο στο τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας μας.

Τέλος η Κ8 «Μπάρτσα» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστική στο παιχνίδι της με την Α.Ε. Φιλύρου, καθώς έπαιξε εντυπωσιακά και πέτυχε πανέμορφα τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.