Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Οι ακαδημίες βόλεϊ του Α.Π.Ο. ΚΙΛΚΙΣ “ΑΤΛΑΣ” ξεκίνησαν. Έλα κι εσύ να μάθεις τα μυστικά του βόλεϊ στα τμήματα αγοριών και κοριτσιών του Α.Π.Ο. ΚΙΛΚΙΣ “ΑΤΛΑΣ” και γίνε μέλος της πιο αθλητικής παρέας της πόλης. Αν είσαι μαθητής δημοτικού, γυμνασίου ή λυκείου σε καλούμε να μάθεις, να παίξεις και να αθληθείς υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων γυμναστών και προπονητών βόλεϊ που θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε αθλητικό σου βήμα. Λειτουργούν τμήματα αγοριών, κοριτσιών και ενηλικών, σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και αγωνιστικών τμημάτων.

Ο Α.Π.Ο. ΚΙΛΚΙΣ “ΑΤΛΑΣ”, εξειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στην εκμάθηση του βόλεϊ στο νομό Κιλκίς, συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προπονητές βόλεϊ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μπορεί να εγγυηθεί πως με την κατάλληλη καθοδήγηση των αθλητών και αθλητριών μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου προπόνηση και αγωνιστική κατάρτιση σε όλα τα τμήματα του.

Υπεύθυνοι των τμημάτων είναι η κ. Τσαχαλίδου Ελένη (τηλ. 6973245149) και ο κ. Χειρούλης Γεώργιος (τηλ. 6937156278). Τα τμήματα προπονούν οι κ. Χειρούλης Γεώργιος (Προπονητής Πετοσφαίρισης Β’ Κατηγορίας) και ο κ. Χρήστος Μπακύρτσης (Γυμναστής ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση).

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Έλα κι εσύ να δοκιμάσεις, να διασκεδάσεις και να μάθεις τις χαρές και τις συγκινήσεις που προσφέρει ο αθλητισμός.

Προσφορά για τους μικρούς μας φίλους (αγόρια και κορίτσια) ο πρώτος μήνας δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.