Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε δωρεάν σεμινάρια για την αγορά εργασίας

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας, στα πλαίσια των υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης για την ένταξη στην αγορά εργασίας που προσφέρει, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, προτίθεται το προσεχές διάστημα να υλοποιήσει δωρεάν σεμινάρια που απευθύνονται σε κατοίκους του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στα δύο παρακάτω:Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα –Συνοδευτική Επιστολή. Το εργαστήριο εστιάζει στις δεξιότητεςανάδειξης προσόντων μέσα από το βιογραφικό σημείωμα, τη συνοδευτική επιστολή, την αξιοποίηση του δικτύου γνωριμιών στην εύρεσηεργασίας

Νέες Τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ. Βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι η υποστήριξη και η πληροφόρηση των ατόμων ως προς τη χρήση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ προκειμένου να υποβάλουν αίτηση σε κάποιον διαγωνισμό.

Σε περίπτωση υψηλού ενδιαφέροντος θα υλοποιηθούν και τα δύο. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα τηλέφωνα 2343033151, -152, -154 ή με email στο kentro_koinotitas@paionia.gov.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.