Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη προς τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καλή επιτυχία.

Με αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, ψυχραιμία και ηρεμία, διεκδικήστε το αύριο και ανοίξτε τους δικούς σας δρόμους.

Αποδείξατε, ήδη, στη διάρκεια της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης των τελευταίων δύο ετών, ότι, διεκδικείτε το μέλλον που ονειρεύεστε.

Ξεπεράσατε με τη βοήθεια, την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξη των οικογενειών και των εκπαιδευτικών σας τις όποιες δυσκολίες και τώρα είστε έτοιμοι για το επόμενο “βήμα”, το οποίο “ανοίγει” δρόμους για μια νέα “σελίδα” στη ζωή σας.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια σημαντική “στιγμή” στην πορεία σας, ένα από τα σημαντικότερα στάδια στο πεδίο της γνώσης και σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κύκλου στην εξέλιξή σας ως άτομα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να θυμάστε ότι δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η ζωή προσφέρει πάντα ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να αξιοποιείτε με σύνεση.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες!».-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.