Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 1/6/2022, 6:15 μ.μ.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών 
- Συνελήφθη χθες (31 Μαΐου 2022) το απόγευμα, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 80 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

- Συνελήφθη χθες (31 Μαΐου 2022) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούςτης Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μια συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη, βάρους 4,9 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Αστυνομικοί με ποδήλατα θα περιπολούν και φέτος το καλοκαίρι στην Πιερία

Αστυνομικοί με ποδήλατα θα περιπολούν και φέτος το καλοκαίρι στο παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης, με στόχο την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών της περιοχής.

Από σήμερα (Τετάρτη 1 Ιουνίου), αστυνομικοί του Γραφείου Τουρισμού του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, θα κινούνται με ηλεκτροκίνητα και συμβατικά ποδήλατα, στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης, αλλά και σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Η εν λόγω δράση, ξεκίνησε στην Πιερία το καλοκαίρι του 2017 και συμβάλει στην ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και στην άμεση διαχείριση ήπιων περιστατικών αστυνομικής φύσης.

Αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και τουριστών της περιοχής, σε συνεργασία παράλληλα με φορείς και Υπηρεσίες, ώστε να διευθετούνται προβλήματα, κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος.

Η αστυνόμευση με ποδήλατα θα εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, για την αναβάθμιση της προστασίας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας των επισκεπτών της χώρας μας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται ειδικές δράσεις για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης

Με κεντρικό άξονα τη διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης αλλά και σε διάφορες περιοχές του Νομού, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναπτύσσει ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Τροχαίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:(3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.(3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 25χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (20) ετών, για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.