Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Σε κλίμα ενωτικό και ερυθροσταυριτικό πραγματοποιήθηκαν τη Κυριακή 29 Μαίου 2022 , οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και των Περιφερειακών Τμημάτων που βρίσκονται ανά την Ελλάδα.
 
Οι διαδικασίες απο το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς, έλαβαν χώρα στη ΛΑΦ Κιλκίς με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών και εγγεγραμμένων μελών.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά :

*Τη δικηγόρο κ.Αβραμίδου Φωτεινή που για δεύτερη φορά συμμετέχει σε αρχαιρεσίες εθελοντικά και αφιλοκερδώς βοηθώντας στην ομαλή και αξιόπιστη διεξαγωγή των εκλογών.

*Το διευθυντή της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς που πάντοτε ανταποκρίνεται θετικά σε κάθε αίτημα μας για παραχώρηση χώρου .

* Όλους τους εθελοντές που αφιέρωσαν το χρόνο τους για τη παροχή βοήθειας καθόλη τη διάρκεια των διαδικασιών καθώς και όλα τα μέλη ΕΕΣ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συγχαίρουν θερμά τον αγαπητό και άξιο πρόεδρο μας ,τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού dr. Αντώνιο Αυγερινό για την επανεκλογή του καθώς και όλα τα υπόλοιπα αξιόλογα μέλη που θα αποτελούν την νέα Κεντρική Διοίκηση ΕΕΣ και που θα εργαστούν σκληρά και με ζήλο ,συνεχίζοντας το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο που ήδη έχουν χαράξει τη προηγούμενη τετραετία.

Σύσταση νέου Δ.Σ. ΕΕΣ Κιλκίς

Φραγγίδου Αικατερίνη , Πρόεδρος
Αβραμίδης Δημήτριος , Αντιπρόεδρος
Γουλτίδης Θεόφιλος, Γραμματέας
Βεργής Αργύριος, Ταμίας
Ζώτος Θεολόγος, Υπεύθυνος Τράπεζας αίματος ΕΕΣ Κιλκίς και για θέματα αιμοδοσίας
Μαυροματίδου Παρθένα , Μέλος
Γαϊτανίδου Ισμήνη , Μέλος
Κουτζάκη Αναστασία, Μέλος
Περβίζου Αθηνά, Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.