Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Ευχαριστήριο οικογένειας Μουρατίδη

Ευχαριστήριο οικογένειας Μουρατίδη
Νιώθουμε την ανάγκη, ως οικογένεια, να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους αυτούς που βοήθησαν και στήριξαν από την αρχή μέχρι και το τέλος, στη διοργάνωση και διεξαγωγή του διήμερου αυτού φεστιβάλ ποδοσφαίρου στη μνήμη του Κοσμά Μουρατίδη.

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Επιλογές FM 102,8, Σύνορα FM 98,7, την εταιρία Macron, το κέντρο δεξιώσεων Αλεξάνδρειο, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παιονίας, τα αρτοποιεία Δεμπούδης και Ξυλόφουρνος, το πολυκατάστημα Τσέλιος, το κρεοπωλείο Εμμανουηλίδης, την κάβα ποτών Αλέξανδρος Παντελίδης, τα καταστήματα BAUTHERM Αντώνης Καρυπίδης, Joy all day restaurant, kids fashion, ΤΡΟΧΟΣ, Καφενέον, Super Market Παναγιωτίδης, το λογιστικό γραφείο Παπαδόπουλος Γιάννης, τα συνεργεία αυτοκινήτων Ισπικούδης, Γκαϊτατζής, Speedcar service, τη Φάρμα Κουκάκη, τη Βιομηχανία Γάλακτος ΛΥΚΑΣ και τα Νερά Μακεδονίας για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ακόμη, όλους τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους Μακροχώρι Ημαθίας, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αλμωπός Αριδαίας, Εθνικός Αξιούπολης, ΠΑΟΚ Ροδόπολης, Παϊκο Γουμένισσας, Αίας Κιλκίς, Ατέρμων, Αναγέννηση Πλαγιάς, Αετόπουλα Θεσσαλονίκης, New Soccer academy Σέρρες, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ντίνος Κούης, Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006, Academica fc 2014, Filippos fc Γιαννιτσών, Ακαδημία Παλιού Αγιονερίου, Αλέξανδρος Κιλκίς, Α.Ο. Κιλκισιακός, Α.Ο. Αγίου Αθανασίου, Άρης Αθύρων και ΑΕΠ Academy που αποδέχτηκαν την πρόσκληση με χαρά ώστε να συμμετέχουν σε αυτό το ιδιαίτερο φεστιβάλ αψηφώντας τα χιλιόμετρα. Φυσικά χωρίς τους εθελοντές μας δεν θα μπορούσε να κυλήσει τόσο όμορφα το διήμερο. 

Τόσο οι αθλητές/ διαιτητές για τη διεξαγωγή των αγώνων, οι νοσηλεύτριες που φρόντισαν για την υγεία των παικτών μας, οι φωτογράφοι και βιντεολήπτες που απαθανάτισαν όλες αυτές τις στιγμές συγκίνησης και χαράς αλλά και όλους αυτούς που απασχολήθηκαν στο κυλικείο από την προετοιμασία ως την άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση του κόσμου. Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΠ academy και στον Γενικό Διευθυντή Χρηστάκη Χαράλαμπο, που χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, εκ των όποιον και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Αλεξάνδρου Βασίλης, οργάνωσαν όλη αυτή την δράση, από την ιδέα έως και την υλοποίηση της για να τιμήσουν τον Κοσμά, όπως και τον πρόεδρο της ΑΕΠ Γιώργο Αβραμίδη για τη στήριξη του στο εγχείρημα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.