Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Πετυχημένος και ο 7ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε ο 7ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης. Στο λαϊκό περίπατο συμμετείχαν περίπου 120 άτομα μεταδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής ενάντια στη διαφορετικότητα και το ρατσισμό.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ,και διοργανώθηκε μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς. Συμμετείχαν ο Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων & Υποστηρικτών ΚΚΣ ,το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Κιλκίς, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, , ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «βηματίΖΩ» και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας,, Ο ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ο ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ» ΚΙΛΚΙΣ, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, ΕΠΣ Κιλκίς, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Κιλκίς.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς: Χαρτοποιία SONOCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε.,, Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, , το αρτοπωλείο Σκουφάκια, τον κ.Ξενιτίδη Χάρη εντεταλμένο σύμβουλο πρόνοιας Δήμου Κιλκίς , κ. Παυλίδη Αλέξανδρο «Ποδηλάτης», τον κ. Παπαδόπουλο Ανδρέα , τον κ. Χαραλαμπίδη Κωνσταντίνο «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ», πρακτορείο ΟΠΑΠ – Ιωακειμίδης Αντώνιος, τον κ. Παροτσίδη μιχαήλ «Εμπορία χαρτικών – απορρυπαντικών».

Ευχαριστούμε το Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς,το Σώμα Σαμαρειτών , διασωστών, ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος ΚΙΛΚΙΣ που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του 7ου Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του 7ου Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης.

Ο 7ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης περιλαμβάνεται στο έργο «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.