Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Πλούσια αγωνιστική δράση για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς.
Πλούσια η αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς. Πολλά μέλη του συλλόγου μας συμμετείχαν σε αγώνες εντός και εκτός χώρας.

Στις Σέρρες είχαμε τον Lailias Mountain Running με τις 3 ορεινές διαδρομές 44,5Km και 27Km με θετική υψομετρική 2550m και 1483m αντίστοιχα καθώς και μια μικρότερη 12Km με θετική υψομετρική διαφορά 600m που έδωσε στους αθλητές που συμμετείχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία και την ομορφιά που κρύβει ο ορεινός όγκος του Λαιλιά μέσα από μία διαδρομή με αρκετές εναλλαγές, ανεξερεύνητα μονοπάτια κι ένα φυσικό πευκοδάσος έτοιμο να συγκινήσει κάθε λάτρη του βουνού και της φύσης.

Οι συμμετοχές του συλλόγου μας αλλά και οι θέσεις στο βάθρο πολλές : Στα 44,5 χλμ ο Σαμαράς Αλέξανδρος κατέκτησε την 3η θέση της γενικής κατάταξης ενώ συμμετείχαν ακόμη οι: Πουδούρης Παναγιώτης, Μιχαηλίδης Άκης, Σταμπουλής Γιώργος και Χαραλαμπόπουλος Χάρης. 

Στα 27 χλμ ο Αμανατίδης Άγγελος ήταν ο νικητής του αγώνα κατακτώντας την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Στα 12 χλμ νικήτρια ήταν η Στάμου Μαρία που κατέκτησε την πρώτη θέση γενικής κατάταξης ενώ συμμετείχαν ακόμα οι Τσιμπούκας Θεόδωρος, Αβράμογλου Κυριάκος, Δελογλου Στέλιος, Γιοβαντσάκης Λάκης, Μακρυσόπουλος Γιάννης, Ζαφειρόπουλος Χρήστος, Αναστασιάδης Νίκος, Ζαμπέλη Ευφροσύνη και Καρτσώνη Ελένη.

Τα μέλη του συλλόγου μας Δραγανίδης Τάσος, Παχνής Κώστας και Μακρίδης Μπάμπης ταξίδεψαν στην Οχρίδα για να συμμετάσχουν στον αγώνα Ohrid Ultra Trail μήκους 100χιλιομέτρων που διοργανώθηκε εκεί. Λόγω της προβλεπόμενης κακοκαιρίας η διαδρομή τροποποιήθηκε περνώντας από χαμηλότερα σημεία του βουνού Galicica χαρίζοντας όμως και πάλι μαγευτικές εικόνες στους συμμετέχοντες. 

Μαζί τους συνταξίδεψαν και συμμετείχαν στους αγώνες και τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης Γιέτα Χαριζάι, Χριστόφορος Ιωάννιδης, Τελίδης Παναγιώτης, Κεφαλάς Σάκης, Αλεξάνδρου Ηρακλής και Μουρατίδης Ευθύμιος. Όλοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον αγώνα (η Γιέτα αυτόν των 60χλμ) και απόλαυσαν την καταπληκτική φύση της περιοχής συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την επίσκεψη σε μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους εθελοντές που έφεραν σε πέρας με επιτυχία την διοργάνωση κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Στη Θεσσαλονίκη στο δάσος του Σέιχ Σου στον αγώνα του ΣΔΥΘ που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πολλών αθλητών του ορεινού τρεξίματος, έτρεξαν ο Γιώργος Μιχαηλίδης και η Νίκη Kobhani στα 16 και 4 χιλιόμετρα αντίστοιχα!

Στο Run Greece στην Καστοριά συμμετείχε το μέλος του συλλόγου μας Τσαβδαρίδης Γιώργος τρέχοντας τα 5 χιλιόμετρα. Όμορφη πόλη, όμορφοι άνθρωποι, όμορφη διοργάνωση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που δείχνουν ότι το δρομικό κίνημα στο Κιλκίς έχει ανοδική πορεία! Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.