Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (17/5/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Ετοιμη για τελικό στην ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Σαρωτικός ο Αλέξανδρος Κιλκίς πέρασε με 4-0 από την έδρα του Κιλκισιακού και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τρομερό παιχνίδι για την ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη, η οποία δεν επέτρεψε στον αντίπαλο ούτε μία φάση, έπαιξε ορθολογικά και εκμεταλλευόμενη τις στατικές φάσεις, έφτασε σε σκορ πρόκρισης.

Στο πρώτο μέρος και μέχρι το 25’ ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, και έψαχνε τον τρόπο να βρει την δίοδο προς την αντίπαλη εστία. Μια φοβερή έμπνευση του Δημήυτρη Χριστοφορίδη που είδε τον τερματοφύλακα του Κιλκισιακού εκτός θέσης, και με τρομερό πλασέ έκανε το 1-0, «ξεκλειδώνοντας» τα πάντα!

Άμεσα ο Γκιόκα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, και στο 37’ ο Κότσι εκτέλεσε κόρνερ και ο Δεσποινίδης με γυριστή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Αλέξανδρος Κιλκίς κέρδισε πέναλτι και παράλληλα ο Κιλκισιακός έμεινε με δέκα παίκτες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γρηγοράκης που διαμόρφωσε το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αλέξανδρου κράτησε χωρίς πρόβλημα πίσω στην άμυνα, και έψαξε σε δύο-τρεις φάσεις και ένα πέμπτο, το οποίο εν τέλει δεν ήρθε. Η ρεβάνς το Σάββατο στα γήπεδα Planet, με τους παίκτες της Ακαδημίας να θέλουν να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ιωακειμίδης, Αναστασούδης, Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Σακαλής, Γκιόκα, Κότσι, Δεσποινίδης, Γρηγοράκης, Κακαβίτσας, Αγοράκης, Κώστογλου, Τσαντάκης.

Τέταρτη στην ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Κατάθεση ψυχής από την Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς στον μικρό τελικό του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας απέναντι στον Άρη. Παρά την ήττα με 2-1, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη τα έδωσαν όλα, έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά στάθηκαν και άτυχοι. Τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές, ο τελευταίος τραυματισμός στα τελευταία πέντε λεπτά που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες, τέρμα για τον Άρη στο τελευταίο λεπτό, και δοκάρι στην τελευταία φάση του ματς για τον Αλέξανδρο.

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση για την Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς στο γήπεδο της Μίκρας, με σωστό ποδόσφαιρο, πρώτη ευκαιρία στο 3’ με τον Κωνσταντινίδη, χαμένο τετ-α-τετ από τον Αμανατίδη στο 8’, γκολ από τον Μανγκανιέλλο στο 13’, οριζόντιο δοκάρι από τον Κηροποιό στο 30, και τον Βάτσο να μην απειλείται στην εστία.

Νέο χαμένο τετ-α-τετ με τον Κηροποιό στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Άρη να ισοφαρίζει στο 45’. Από εκεί και πέρα ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν, ο Αλέξανδρος είχε παραταγμένους στον αγωνιστικό χώρο επτά παίκτες Κ12, που τα πήγαν περίφημα, αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί στο φινάλε.

Γκολ για τον Άρη στο 70’ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων το μακρινό φάουλ του Νικολαΐδη απέκρουσε με την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού ο γκολκίπερ των «κιτρίνων».

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που αναδείχθηκαν τέταρτοι στην Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Βάτσος, Σουμελίδης, Κούντουρας, Γκόγκος, Βαρσαμίδης, Παρλάλογλου, Κωνσταντινίδης, Αμανατίδης, Κηροποιός, Μανγκανιέελλο, Γαλέας, Νικολαΐδης, Πουρίκι, Χαλτούπης, Παπαδόπουλος.

Νέα Κολυμβητική χρονιά στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Η Κολυμβητική χρονιά ξεκίνησε! Το απόγευμα της Δευτέρας "Δελφίνια" και "Παπάκια" μπήκαν στις πισίνες του Αλέξανδρου Κιλκίς, και οι...κούρσες ήταν συνεχείς! Για δέκατη χρονιά το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου υποδέχεται τα παιδιά του Κιλκίς και των γύρω περιοχών, δίδοντάς τους τη δυνατότητα να ακολουθήσουν το πιο ωφέλιμο άθλημα για τον ανθρώπινο οργανισμό, αυτό της Κολύμβησης.

Καταρτισμένο και άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό επιτελείο, που μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στα παιδιά. Πάντα στην μικρή πισίνα τα παιδιά εισέρχονται με τον προπονητή, ενώ στις τέσσερις διαδρομές της μεγάλης πισίνας βρίσκονται δύο εκπαιδευτές που καθοδηγούν τους αθλητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 23410 70313 και να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους στην Γραμματεία.

Εντυπωσιακές η Κ9 και η Κ10

Ένα μπράβο είναι λίγο για την Κ10 "Παρί" και την Τρίγλια, που κάτω από πολύ ζέστη έδωσαν ένα όμορφο αγώνα στα γήπεδα Planet το μεσημέρι του Σαββάτου.

Θεαματικό παιχνίδι με την ομάδα του κ. Μούρου να επικρατεί με 9-7. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα σε όλη την αναμέτρηση, με την Τρίγλια να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος, όμως την ομάδα μας να μην το βάζει κάτω και να βρίσκει δύο τέρματα φτάνοντας εν τέλει στην επικράτηση.

"Μαρσέιγ" για φίλημα και στο πρωινό παιχνίδι του Σαββάτου με την Καρδία και νίκη με πολλά τέρματα διαφορά στα Joga Bonito στην Θεσσαλονίκη.

Γρήγορο ποδόσφαιρο, πολλά ωραία γκολάκια και χαρούμενα πρόσωπα για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Κερδίζει εμπειρίες η Κ12

Δύσκολο έργο είχε η Κ12 «Μάντσεστερ»/«Ατλέτικο» το μεσημέρι του Σαββάτου κόντρα στα ΙΕΚ Δέλτα που είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, γνωρίζοντας την ήττα με 7-1 στα Joga Bonito. Η ομάδα του κ. Μούρου «πλήρωσε» το κακό της πρώτο ημίχρονο, εκεί που δεν της βγήκε κάτι σωστά, και δέχθηκε πέντε τέρματα.

Άκρως διαφορετική εικόνα στο δεύτερο μέρος, με το γκολ να έρχεται νωρίς, αλλά να σπαταλούνται πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια, με τον αντίπαλο να βρίσκει άλλα δύο τέρματα στο φινάλε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.