Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Επιμορφωτική Κιλκίς: Συνάντηση μετά από 2 χρόνια για το έργο “Software for Mobility”

Επιμορφωτικής Κιλκίς
Μετά την εναρκτήρια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία το Δεκέμβριο του 2019, το έργο με τίτλο “Software for Mobility” (SoftMob) συνέχισε να προχωράει, με τους εταίρους του έργου να παράγουν υλικό καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Το έργο SoftMob υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ202 Στρατηγικές Συμπράξεις για Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Στόχος του έργου ήταν η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα χρησιμοποιείται για τις καθημερινές δραστηριότητες που αφορούν την προετοιμασία, υλοποίηση και παρακολούθηση μιας κινητικότητας, ενώ απώτερος σκοπός της είναι η απλοποίηση των διοικητικών και διαχειριστικών εργασιών.

Επιπλέον δημιουργήθηκαν:

· Μια σειρά από βίντεο με παράθεση εμπειριών και καλών πρακτικών

· Μια σειρά από εργαλεία και βίντεο με καλές πρακτικές σχετικά με την οργάνωση και υλοποίηση μιας κινητικότητας

· Μια σειρά από βίντεο – οδηγούς για τη χρήση της πλατφόρμας

Η Επιμορφωτική Κιλκίς, ως διακρατικός εταίρος του έργου, φιλοξένησε τη δεύτερη συνάντηση συντονισμού (οι υπόλοιπες πραγματοποιήθηκαν online) στις 2 Μαΐου 2022 στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών φορέων από την Ιταλία, την Ισπανία, την Λετονία και τη Ρουμανία. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν τα μέλη της ομάδας Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Επιμορφωτικής Κιλκίς Νίκος Γεωργιάδης και Γιάννης Γραικός.

Η τελευταία συνάντηση για το έργο θα πραγματοποιηθεί στη Βαλένθια της Ισπανίας στις 10 Ιουνίου 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.