Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Δράσεις Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς για το μήνα Μάιο


Δελτίο τύπου  Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς 
1η Δράση
08 / 05: Ημερίσια εξόρμηση στον Όλυμπο - Διάσχιση Ενιπέα
Την Κυριακή 08 Μαΐου 2022 προγραμματίζεται ημερήσια εξόρμηση του Συλλόγου στον Όλυμπο, με πορεία μέσα στο φαράγγι του Ενιπέα σ’ ένα πανέμορφο μονοπάτι με γεφυράκια, λιμνούλες με νερό και καταπληκτική φύση. Η πορεία που έχει αφετηρία τη θέση Πριόνια (1.100μ.) διαρκεί 4 ώρες περίπου, καταλήγοντας στο Λιτόχωρο. Επισκεπτόμαστε την όμορφη Μονή Αγ. Διονυσίου, με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον, από όπου μπορούν, όσοι θέλουν, να επιστρέψουν στο Λιτόχωρο με το λεωφορείο. Η διαδρομή είναι βατή και εύκολη για όλους. Εκτιμήστε την εποχή και τις καιρικές συνθήκες ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό..

Αρχηγός εξόρμησης: Ασλανίδης Νίκος (6946332913)
Εκκίνηση :Το πρωί της Κυριακής 08 Μαΐου στις 07:30 πμ, από την πλατεία Ειρήνης.
Ώρες πορείας : 4 – 5
Κόστος συμμετοχής: 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Α

2η Δράση
21–22/ 05: Διήμερη εξόρμηση στα Πιέρια Όρη (Κορ. Φλάμπουρο (υψόμ. 2.190μ.))
Το σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαρτίου 2022 ο Σύλλογος προγραμματίζει διήμερη εξόρμηση στα Πιέρια όρη με ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή των Πιερίων, Φλάμπουρο (2.190μ.). Η διανυκτέρευση προγραμματίζεται να γίνει στο χώρο του καταφυγίου του E.Ο.Σ. Κοζάνης «Λαγομάνα», που επαναλειτουργεί, μετά από ανακαίνιση, σε υψόμετρο 1.375 μέτρων στους πρόποδες των Πιερίων, από την μεριά της Κοζάνης. Με αφετηρία το καταφύγιο την Κυριακή προγραμματίζεται η ανάβαση στην κορυφή.
Εκτιμήστε την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό.

Αρχηγός εξόρμησης: Κομπατσιάρης Αντώνης (6945104026)
Εκκίνηση : Το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Μαρτίου στις 14.00μμ, από την πλατεία Ειρήνης.
Ώρες πορείας : 6 – 7
Κόστος συμμετοχής : 15€ (για το λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών, μπορούμε να κινηθούμε με ιδιωτικά μέσα.
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Β, Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.