Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Επιμορφωτική Κιλκίς: Στη Λιθουανία στο πλαίσιο συντονισμού έργου Erasmus+

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό έργο Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις, με τίτλο “Blended teaching and learning in VET schools” («Μεικτή εκπαίδευση και μάθηση στα κέντρα/σχολεία επαγγελματικής κατάρτισης»), ταξίδεψε στο Βίλνιους της Λιθουανίας για να συμμετέχει σε διακρατική συνάντηση συντονισμού του έργου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Απριλίου 2022 και έλαβαν μέρος 10 στελέχη των εκπαιδευτικών φορέων που συμμετέχουν στο έργο, από τις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και Σλοβενία. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε από το Vilnius Jeruzale Labour Market training center, ενώ συντονιστής του έργου είναι το Riga State Technical School.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, ο Νίκος Γεωργιάδης, στέλεχος του τμήματος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Επιμορφωτικής, παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας με θέμα την μικτή μάθηση, τους παράγοντες που την επηρεάζουν και πώς αυτή μπορεί να βελτιωθεί. Την έρευνα, αλλά και το υλικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις δραστηριότητες, τα εργαλεία και τις μεθόδους που θα δημιουργηθούν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου καθώς και άλλες πτυχές του (οικονομικές, οργανωτικές κ.λπ.).

Η επόμενη εκπαιδευτική συνάντηση έχει οριστεί για τις 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2022 στο Maribor της Σλοβενίας όπου θα συμμετέχουν 4 εκπαιδευτικοί και προσωπικό της Επιμορφωτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.