Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Θρίαμβος για την Ακαδημία Ρομποτικής MICROstudies Robotics Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ακαδημίας Ρομποτικής MICROstudies Robotics

Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών πανελληνίων αγώνων ρομποτικής FLL κατάφερε να περάσει στον τελικό η ομάδα RGB (μαθητές Γυμν./Λυκείου) με έναν εντυπωσιακό γύρο στο Robot Game βγάζοντας 330 πόντους εκτελώντας 13 αποστολές σε 2.30 λεπτά κατακτώντας έτσι την 5 θέση. 

Η Robotdreamers (μαθητές Δημοτικού) μια από τι ομάδες που συμμετέχουν για πρώτη φορά κατάφερε να βγάλει 255 πόντους κατακτώντας την 14η θέση, οριακά δεν πέρασε στους τελικούς. 

Η ομάδα BotMakers (μαθητές Γυμνασίου) κατέλαβαν την 21η θέση με βαθμολογία 220 και η ομάδα Kawaigirls (μαθήτριες Δημοτικού) που συμμετέχουν για πρώτη φορά κατέλαβαν την 30η θέση με 190 βαθμούς.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με χαρά αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο στην προετοιμασία των projects και των προπονήσεων τους. Τους γονείς που ήταν κοντά στην προσπάθεια των παιδιών τους μέντορες παρείχαν πληροφορίες στις ομάδες για την δημιουργία των projects. 

Τους δημότες και τους επιχειρηματίες της πόλης μας που συμμετείχαν στα ερωτηματολόγια των παιδιών και τέλος την άψογη διοργάνωση της FLL πάρα τις δυσκολίες που διανύουμε αυτό των καιρό λόγο Covid. 

Για άλλη μια χρονιά αποδείξαμε πως η Ακαδημία Ρομποτικής MICROstudies Robotics και το Κιλκίς μπορούμε να φτάσουμε ψηλά την ρομποτική. 

Με εκτίμηση
MICROstudies Robotics Γκόραν Μιχαήλοβιτς, Ελένη Καλαϊτζίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.