Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (21/3/2022)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Μπήκε στη τετράδα ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Πέμπτη νίκη στη σειρά και άλμα τετράδας για την Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς, που υπέταξε με 4-0 στο γήπεδο της Κρηστώνης του Απόλλωνα Μαυρονερίου, για την 18η αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς.

Το Μαυρονέρι πριν τον αγώνα βρίσκονταν δύο βαθμούς πάνω από την ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη, που είδε τους παίκτες του να έχουν πολύ καλή απόδοση σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης. Πέραν από μια στατική φάση στην αρχή του αγώνα, ο Αλέξανδρος δεν κινδύνευσε και πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Άρχισε να αναλαμβάνει τα ηνία από το δεκάλεπτο, και στο 27’ έγινε η φάση που ουσιαστικά κρίθηκαν όλα.

Ο Μπατσέλλι πλάσαρε στην κενή εστία, αμυντικός του Μαυρονερίου άπλωσε το χέρι και πέναλτι με αποβολή. Ο Γκιόκα ήταν ψύχραιμος και άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Δεσποινίδη που «έγραψε» το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου δημιούργησαν αρκετές φάσεις, με τον Μπατσέλλι στο 57’ να βρίσκει τον Αλπανίδη που υποδέχθηκε πανέμορφα με το στήθος και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-0.

Τρία λεπτά αργότερα έξοχη ατομική ενέργεια από τον Γκαμπριντασβίλι και 4-0 για τους γηπεδούχους. Ο Μπατσέλλι είχε λίγο πριν το 80’ οριζόντιο δοκάρι, με το Μαυρονέρι όταν τα πάντα είχαν κριθεί να έχει δύο πολύ καλές ευκαιρίες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος (63’ Πότκα), Α. Παυλίδης (72’ Φ. Παυλίδης), Σακαλής (70’ Καρασαρίδης), Χριστοφορίδης, Γκιόκα, Κακαβίτσας, Σιδηρόπουλος (63’ Νάκος), Δεσποινίδης (46’ Αλπανίδης), Μπατσέλλι, Γκαμπριντασβίλι.

Πρωταθλητής ΕΠΣ Κιλκίς Κ12 ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το τμήμα «Μάντσεστερ» αναδείχθηκε πρωταθλητής για άλλη μια αγωνιστική περίοδο στο ηλικιακό πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς για το 2022.

Μια ονειρική χρονιά για τους ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, που και στην Αξιούπολη ήταν εντυπωσιακοί και επικράτησαν με 9-0 του Α.Ο. Πολυκάστρου. Συνεχές εναλλαγές της μπάλας, γρήγορος ρυθμός και όμορφα τέρματα για τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Έπειτα από το τέλος του παιχνιδιού, η ΕΠΣ Κιλκίς μοίρασε αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, με τους εκπροσώπους της Γιάννη Μαυρόπουλο και Τριαντάφυλλο Τσαρίδη να δίδουν τα συγχαρητήριά τους σε όλες τις ομάδες.

Εντυπωσιακή εικόνα στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Μια ακόμη νίκη κόντρα σε τμήμα υποδομής μεγάλης ΠΑΕ για τον Αλέξανδρο Κιλκίς, καθώς η Κ12 «Μάντσεστερ» ήταν εξαιρετική στο ευρύ 11-2 επί του Απόλλωνα Πόντου το μεσημέρι του Σαββάτου στα Joga Bonito, για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Χαίρεσαι να βλέπεις το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, που με γρήγορο ρυθμό, συνδυαστικό ποδόσφαιρο, παιχνίδι από τα πλάγια και τον άξονα, και συνεχές πρέσινγκ έδειξε εκ νέου την ποιότητά του.

H «Παρί» του Δημήτρη Μούρου «αδίκησε» τον εαυτό της στα Planet στο παιχνίδι της με τον Ήφαιστο Θέρμης, μιας και δεν σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο και αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με τον δυνατό της αντίπαλο, για το ηλικιακό πρωτάθλημα Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος η «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη ήταν εντυπωσιακή στα Joga Bonito στο παιχνίδι της με τα Αετόπουλα, καθώς είχε όμορφες συνεργασίες και πέτυχε πολλά γκολάκια.

Την Κυριακή η «Μίλαν» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη βρέθηκε και αυτή στα γήπεδα Planet στη Θεσσαλονίκη για τον δικό της αγώνα στην κατηγορία Κ11 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Αντιμετώπισε τους Shooters και μπορούμε να πούμε πως έκανε το καλύτερό της παιχνίδι την φετινή περίοδο, φτάνοντας με ωραίο ποδόσφαιρο στη νίκη.






1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.