Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας: Αντικατάσταση του πληθυσμού του Καμπ Νέας Καβάλας με πρόσφυγες από την Ουκρανία


Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας

Ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του πληθυσμού του Καμπ Νέας Καβάλας στον δήμο Παιονίας με πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Θέλουμε να απομακρυνθούν όλοι αυτοί οι νεαροί παράνομα εισελθόντες στην χώρα μας και να δείξουμε επιτέλους τον ανθρωπισμό μας σε γυναίκες και παιδιά που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω πολέμου.

Πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι προς αυτά τα γυναικόπαιδα και νομοταγείς ως προς τους άλλους που εισβάλουν καθημερινά παράνομα στην χώρα μας.

Είναι αδιανόητο να μην μπορούμε να φιλοξενήσουμε τους πραγματικούς πρόσφυγες (γυναικόπαιδα από Ουκρανία) γιατί έχουμε περι μαζώξει όλους αυτούς τους παράνομους που ήδη έχουν αρχίσει και δημιουργούν πολλά προβλήματα στην τοπική κοινωνία.

ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.