Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Εκδήλωση για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών, σηματοδοτώντας τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου για πάνω από έναν αιώνα.

Ο Δήμος Παιονίας και η Αντιδημαρχεία Πολιτικών Ισότητας των Φύλων σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν – Κ.Υ Γουμένισσας, την Κοινότητα Γουμένισσας και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας, διοργανώνουν εκδήλωση για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας στις 18:00.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με το ρόλο της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία και η παρουσίαση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν. Ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι:

Η κα Ατσιόβα Μαρίνα, ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παιονίας με θέμα «Η έμφυλη διάσταση των ανισοτήτων».

Η κα Γαλάνη Αθηνά, μαιευτήρας-γυναικολόγος του Γ.Ν – Κ.Υ Γουμένισσας με θέμα «Πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας».

Η κα Γιαννακοπούλου Στέλλα, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων και νοσηλεύτρια της επιτροπής λοιμώξεων του Γ.Ν – Κ.Υ Γουμένισσας με θέμα «Εργαζόμενη γυναίκα και Πανδημία».

Η κα Κυριακίδου Μιχαέλα, επιχειρηματίας της τοπικής κοινωνίας με θέμα «Γυναίκα και Επιχειρηματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.