Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Νέο ιδιωτικό παρκινγκ στο κέντρο του Κιλκίς


Νέο ιδιωτικό παρκινγκ αποκτά η πόλη του Κιλκίς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος χώρος στάθμευσης οχημάτων αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στο επόμενο δίμηνο στο κέντρο του Κιλκίς, στον ανοικτό χώρο δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο (παλιά Νομαρχία) της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου. 

Το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί μεταξύ του ιδιώτη και της Ι. Μητρόπολης προβλέπει ενοικίαση για 10 χρόνια. Σήμερα ο χώρος είναι κλειστός, καθώς εκτελούνται εργασίες διαμόρφωσης από τον ιδιώτη. Αναμένεται να προκύψουν περίπου 25 θέσεις στάθμευσης. 

Σημειώνεται ότι με την υφιστάμενη έλλειψη δημόσιων χώρων στάθμευσης, τον υψηλό αριθμό αυτοκινήτων που κυκλοφορούν και ιδίως μετά από το κλείσιμο του ιδιωτικού πάρκινγκ απέναντι από την λέσχη αξιωματικών φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς (σε οικόπεδο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου), το πρόβλημα της στάθμευσης στην πρωτεύουσα του νομού έγινε ακόμη εντονότερο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.