Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Συνάντηση, Ειρήνης Αγαθοπούλου με τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Παιονίας


Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Με τον αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας συναντήθηκε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, την Παρασκευή 4 Μαρτίου, αποδεχόμενη τη πρόσκληση τους για ενημέρωση σχετικά με τα αιτήματα που αφορούν τον κλάδο της αγροτοκτηνοτροφίας στον νομό Κιλκίς.

Μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα, συζητήθηκαν τόσο τα διαχρονικά προβλήματα του κλάδου όσο και τα σημερινά επίδικα που αφορούν κυρίως την κατακόρυφη αύξηση του κόστους παραγωγής λόγω της αύξησης της ενέργειας, του πετρελαίου και των προϊόντων που χρειάζονται για την καλλιέργεια των αγρών και την εκτροφή του ζωικού κεφαλαίου.

Με τα προβλήματα που αναλύθηκαν τονίστηκε ο κίνδυνος της επισιτιστικής κρίσης και παραδόθηκε στη βουλεύτρια Κιλκίς ένα αναλυτικό υπόμνημα με προτάσεις οι οποίες όπως ανέφεραν είναι γραμμένες «από τους ενεργούς αγρότες και κτηνοτρόφους, καθώς αυτοί γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν».

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου δεσμεύτηκε για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα, για την αξιοποίηση των προτάσεων που της κατατέθηκαν με την άσκηση του απαραίτητου κοινοβουλευτικού ελέγχου και την συμπερίληψη των ιδιαιτεροτήτων της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής του Κιλκίς και της Παιονίας στον σχεδιασμό της αγροτικής ανάπτυξης από μια αυριανή προοδευτική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.