Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Συνάντηση Γ. Φραγγίδη με εκπροσώπους Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στο γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων του νομού Κιλκίς σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα του εμπορικού κλάδου.

Η οικονομική κρίση, η πανδημία, αλλά και η ενεργειακή κρίση αναφέρθηκαν ως τα πρωτογενή αίτια για την διαφαινόμενη δυσλειτουργία της αγοράς, με ορατούς τους κινδύνους τόσο για τον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

Διαγραφές και διακανονισμοί χρεών, απαλλαγές τελών υπό προϋποθέσεις, μετάθεση ρυθμίσεων για χρέη σε εφορία και τράπεζες, αποτελούν λογικά αιτήματα προς διαπραγμάτευση, και τέθηκαν στη συζήτηση από την πλευρά του εμπορικού κλάδου. 

Ο Βουλευτής από την πλευρά του ενημέρωσε για τις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που ανέλαβε και πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα το Κίνημα Αλλαγής σε ολόκληρη την Επικράτεια με αφορμή τις συνεχείς ανατιμήσεις όλων των ειδών και την οικονομική δυσχέρεια στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.