Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Μεγάλη επιχείρηση αποχιονισμού από την Π.Ε. Κιλκίς

Με εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν ακατάπαυστα από τις 6 Μαρτίου 2022 - όταν ξεκίνησε η χιονόπτωση σε ορεινές, κυρίως, περιοχές του νομού – χειριστές, οδηγοί και υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σε μια προσπάθεια το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοικτό, προσπελάσιμο και η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με ασφάλεια.

Σε ορεινές περιοχές, όπως Γρίβα, Καστανερή, Μεγάλα Λιβάδια και Κούπα, Σκρα μέχρι τα όρια του νομού Κιλκίς με το νομό Πέλλας, επιχειρούν χειριστές και υπάλληλοι της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς, ενώ σημαντική είναι η συνδρομή των αντίστοιχων υπηρεσιών του Δήμου Παιονίας.

Εξάλλου, σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2022, το ανθρώπινο δυναμικό της Π.Ε. Κιλκίς επιχειρεί με εκχιονιστικά μηχανήματα σε χωριά των Κρουσσίων, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες εργασίες για την οδική ασφάλεια.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, παραμένει σε αγαστή και συνεχή επιχειρησιακή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την μετακίνηση των τροχοφόρων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της.

Εξάλλου, σε ετοιμότητα και επιφυλακή παραμένει στο σύνολό του ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κιλκίς έως ότου τα καιρικά φαινόμενα ομαλοποιηθούν.

Όλοι οι κινούμενοι στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, θα πρέπει να οδηγούν με προσοχή, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να διατηρούν ασφαλείς αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.