Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Δήλωση Κ. Σιωνίδη για την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας


Υπογράφει ο Κ. Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Η φετινή παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται στη σκιά του πολέμου και της πανδημίας. Η σκέψη μας βρίσκεται στις γυναίκες που αναγκάζονται σήμερα να βρεθούν στο δρόμο της προσφυγιάς.

Παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί, τα τελευταία χρόνια, αναφορικά με τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, έρευνες και αριθμοί αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ακόμη στερεότυπα και κόκκινες γραμμές μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Οι διακρίσεις και οι ανισότητες σε τομείς όπως η απασχόληση, η παιδεία, οι εργασιακές σχέσεις, η συμμετοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων εξακολουθούν να υφίστανται.

Ο δρόμος για την πραγματική ισότητα είναι μακρύς και χρειάζεται προσπάθεια για να αρθούν πλήρως οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα χρόνων.

Η ζωή των ανδρών και των γυναικών είναι παράλληλος βίος , και πρέπει να βασίζεται στις αρχές του αλληλοσεβασμού και της αξιοπρέπειας.

Υγεία και κουράγιο σε όλες.

Χρόνια σας πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.