Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Πετυχημένοι οι αγώνες Golden Championship Kickboxing - Muay Thai Sparring Day του Άθλου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 13/2 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing- muay thai με την ονομασία Golden Championship Sparing Day με αγώνες kick boxing, Muay Thai και Πυγμαχίας μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς και συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα. Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν ήταν 121 στον αριθμό με την συμμέτοχη 14 Αθλητικών Σωματίων από την Βόρεια Ελλάδα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.00 ώρα το πρωί και διήρκεσαν έως το μεσημέρι 14.30 ώρα. Οι αγώνες ήταν φιλικού χαρακτήρα με σκοπό την απόκτηση εμπειρίας των μικρών και μεγάλων αθλητών των σωματείων για την μετέπειτα συμμετοχή τους στα επίσημα πρωταθλήματα.

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν αθλητές από τα προαγωνιστικά τμήματα των σωματείων αλλά και έμπειροι αθλητές.

Η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις οδήγησαν τους αγώνες να εξελιχτούν χωρίς να κουραστούν οι αθλητές στην αναμονή άλλα και να μην βαρεθεί ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες από το ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο θεατών. Δυο αγωνιστικά rigk και ένα αγωνιστικό Τερεν εξυπηρέτησαν τους αγωνιζόμενους στην προθέρμανση τους αλλά και στην εξέλιξη των αγώνων.

Οι σύλλογοι που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα αυτό είναι οι παρακάτω:

1. Α.Σ.ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
2 Α.Σ.ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
3. Α.Σ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
4. Α.Σ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
5. Fight Club Levan Guruli
6. Fight Club Martin Mfc
7. Α.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
8. Α.Σ.ΑΤΛΑΣ ΙΕΡΙΣΣΟΎ
9. A.s.dinami koronias
10. Pentzos Team
11. Athlos FightClub Kilkis
12. Α.Π.Μ.Σ.ΡΟΝΙΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
13.Α.Σ.ΚΙΝΕΖΟΣ Σταυρούπολης
14. Golden Gloves Θεσσαλονίκης

Η συμμετοχή φίλων των αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια των αγώνων και των προσδοκιών όλων. Μετάλλια και Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές. Τους αγώνες προλόγισε ο Πουντζουκίδης Κων/νος ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους αθλητές των μικρών ηλικιών και στην συνέχεια συνεχιστήκαν οι αγώνες των μεγαλύτερων και ποιο εμπείρων αθλητών. Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ελαφριάς επαφής τύπου light contact αλλά και δυνατοί αγώνες τύπου kick boxing και Muay Thai χωρίς όμως να δοθεί αποτέλεσμα νικητή αφού ο χαρακτήρας των αγώνων ήταν Φιλικού επιπέδου έτσι ώστε όλοι οι αθλητές να χαρούν τους αγώνες και να αποκτήσουν εμπειρίες χωρίς το άγχος του αποτελέσματος.

Μετά το πέρας των αγώνων ο διοργανωτής σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον Εκπρόσωπο του Πουντζουκίδη Κων/νο ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση. Ο προπονητής του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες άλλα και αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί άλλα και να εξελιχθεί ομαλά αυτή η διοργάνωση.

Τους αγώνες υποστήριξαν υγειονομικά ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς που τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.