Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Άτλαντα Κιλκίς


Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Στο περιθώριο των απογευματινών προπονήσεων ο Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ, στα κλειστά γυμναστήρια του Κιλκίς, έλαβε χώρα η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου, με την συμμετοχή των παιδιών από όλα τα τμήματα, καθώς και το Δ.Σ. . 

Τα παιδιά του συλλόγου αλλά και … «οι μεγάλοι» είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την βασιλόπιτα από το Bake my Day και να μοιραστούν τα δώρα, χορηγός των οποίων ήταν τα αθλητικά είδη ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ. 

Στους κερδισμένους της βασιλόπιτας, ο ΑΤΛΑΣ εύχεται να είναι πάντα το ίδιο τυχεροί και να επιτύχουν στους στόχους του, τόσο αγωνιστικά, όσο και σε αυτούς που έχουν θέσει «εκτός γηπέδων».

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς το φωτογραφείο PHOTOFINISH, την επιχείρηση ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ καθώς και το BAKE MY DAY, οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν τον σύλλογο.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα : 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.