Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 21/2/222


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Το απόλυτο στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Με τέσσερις ομάδες μετέβη το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη ο Αλέξανδρος Κιλκίς στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ξεκίνημα με την Κ12 «Μίλαν» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη που έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πέτυχε μια ευρεία νίκη απέναντι στον Α.Ο. Καρδίας στα γήπεδα Planet.

Στο μεγάλο ντέρμπυ της Κ10 η «Παρί» του Δημήτρη Μούρου πραγματοποίησε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση και επιβλήθηκε με 5-4 του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς είχαν από το ξεκίνημα την πλήρη πρωτοβουλία, πήραν διαφορά τερμάτων, και παρά το γεγονός πως ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το φινάλε, δεν πτοήθηκαν και δύο λεπτά πριν τη λήξη βρήκαν το γκολ της νίκης.

Η Κ12 «Μάντσεστερ» αγωνίστηκε στα Joga Bonito με την τοπική Ακαδημία, και πέτυχε ακόμη μια μεγάλη νίκη με 5-0. Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη πέραν των πολλών τερμάτων δημιούργησαν πολλές φάσεις και ικανοποίησαν με την απόδοσή τους.

Τέλος σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Κ13 «Μάντσεστερ» καθώς μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση υπέταξε με 5-0 τον Εθνικό Πυλαίας στα γήπεδα Planet «κλειδώνοντας» την δεύτερη θέση του ομίλου της.

Πολύ όμορφο τέρμα μόλις στο 5’ με τον Βασίλη Γαλέα να στέλνει την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι», με τον Μανγκανιέλλο στο 20’ μετά από εκτέλεση πέναλτι να «γράφει» το 2-0. Δευτερόλεπτα αργότερα έπειτα από πανέμορφη ατομική ενέργεια και σέντρα του Γαλέα ήρθε το 3-0 με αυτογκόλ, και στο 32’ ο Γαλέας εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκόγκος με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Ντουντούκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και σχήματα, με τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκουν γκολ στο τέλος του αγώνα και πάλι με τον Γκόγκο.

Νίκη για την «Παρί» στην ΕΠΣ Κιλκίς

Ακόμη μια αγωνιστική στην Κ10 της ΕΠΣ Κιλκίς με διοργανώτρια την Α.Ε. Πολυκάστρου είχαμε τη Κυριακή με την "Παρί" να αντιμετωπίζει την Γουμένισσα στο Στάδιο του Πολυκάστρου.

Η ομάδα του Δημήτρη Μούρου συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις, είχε άψογη απόδοση, πέτυχε όμορφα τέρματα και πανηγύρισε.

Μια ακόμη δυνατή αναμέτρηση έδωσε την Κυριακή στην Κ9 της ΕΠΣ Μακεδονίας η "Μαρσέιγ" του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη, μιας και "κοντραρίστηκε" στα Joga Bonito στη Θεσσαλονίκη με την τοπική Ακαδημία.

Δυνατό και γρήγορο παιχνίδι, με ωραίες συνεργασίες και ήττα στις λεπτομέρειες για τους μικρούς ποδοσφαριστές της Ακαδημίας.





Φιλικά στο Πολύκαστρο



Τρεις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκαν την Κυριακή στο Πολύκαστρο για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Ο Α.Ο. Πολυκάστρου φιλοξένησε την "Τότεναμ" του Βασίλη Ορμανίδη στα Κ12, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 5-0.

Η "Φιορεντίνα" στα Κ8 αγωνίστηκε με το αντίστοιχο ηλικιακό συγκρότημα της Γουμένισσας,είχε εκ νέου άριστη εμφάνιση και πέτυχε πολλά γκολάκια.

Τέλος η "Ντόρτμουντ" βρήκε απέναντί της την Κ16 της Γουμένισσας. "Κλειστό" παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις, με νικητή το Πάικο με 2-1.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.