Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Στη «σκιώδη κυβέρνηση» του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Φραγγίδης


Στη «σκιώδη κυβέρνηση» του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με αρμοδιότητες πιο κοντά στο επαγγελματικό του αντικείμενο, ορίστηκε σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου ο Γιώργος Φραγγίδης. 

Με απόφαση λοιπόν του Νίκου Ανδρουλάκη, ο βουλευτής Κιλκίς που υπήρξε ένας από τους κύριους υποστηρικτές του νέου Προέδρου του κόμματος στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, αναλαμβάνει «σκιώδης» υπουργός στον ευαίσθητο τομέα της υγείας έχοντας απέναντί του τον Υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη. 

Προβλέπουμε στενό μαρκάρισμα στον Υπουργό από τον Κιλκισιώτη βουλευτή, καθότι ως επαγγελματίας ο Γιώργος Φραγγίδης έχει και την εμπειρία και τη γνώση του χώρου. 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.