Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Τα νέα του Kέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Άθλος" Κιλκίς (15/6/2021)


Δελτίο τύπου Kέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Άθλος" Κιλκίς
Μετά την βήμα βήμα επιστροφή στην κανονικότητα (λόγω της πανδημίας) και σύμφωνα με τους νόμους και τις οδηγίες της Πολιτείας και των ειδικών λοιμωξιολόγων είμαστε και πάλι εδώ έχοντας ετοιμότητα και σχεδιασμό σε όλες τις δομές μας ως ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Από την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 είμαστε στις θέσεις μας και μετά από πολλούς μήνες με τα ωράρια μας (13.30-21.30) σας περιμένουμε όλες και όλους για να ξαναγεμίσουν οι δομές μας και πάλι με χαμόγελα και παιδικές φωνές. Ασφαλώς όπως ο νόμος αναφέρει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με μάσκα και αρνητικό self test (το τεστ του σχολείου δηλαδή).

Εμείς στον ΑΘΛΟ είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε και πάλι και μαζί να περάσουμε αξέχαστες στιγμές ξενοιασιάς και ψυχαγωγίας μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ : https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc8mQQkoDQsPN.../viewform

Καλοκαιρινές κατασκευές στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς: Με περισσότερη διάθεση πλέον μετά και τις αποφάσεις για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα ασχοληθήκαμε με κατασκευές και χειροτεχνίες που έχουν ως βασικό θέμα τους το αγαπημένο μας ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Στα μαθήματα μας ζωγραφίσαμε έναν κάβουρα, φτιάξαμε βότσαλα, καραβάκια, φρούτα και λαχανικά!!! Ο ζωοδότης ήλιος, η θάλασσα και το καρπούζι ήταν ψηλά στην θεματολογία των παιδιών μας και το λατρεμένο σήμα του καλοκαιριού το παγωτό ολοκλήρωσε το ...ταξίδι μας για την πιο καλή εποχή του χρόνου.

Eκτός όμως του καλοκαιρινού θέματος φτιάξαμε και ζωάκια όπως τα φιλικά στον άνθρωπο μαϊμουδάκια στη ζωγραφική όπου το θέμα στο μάθημα ήταν η φύση. Στις χειροτεχνίες είχαμε την ημέρα γκλίτερ, φτιάξαμε πουλάκια με τσόχα και ...χτίσαμε ένα σπιτάκι και μια μικρή γοργόνα.

Η ύλη των ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ όπως πάντα είναι πολυποίκιλη και πέρα από την ζωγραφική και την κατασκευή διαφόρων πραγμάτων έχει στην κορυφή της την μάθηση. Ετσι τι πιο κατάλληλη περίοδος από την ενασχόληση των μικρών μας παιδιών με τους υπολογιστές. Αφού μέσω του διαδικτύου παρακολουθήσαμε μια ταινία ''μπήκαμε'' στις ψηφιακές μας μονάδες και ζωγραφίσαμε στην ειδική εφαρμογή που υπάρχει στους υπολογιστές μας.

Τέλος στα προγράμματα μας συμπεριλάβαμε και διαβάσαμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια παραμύθια με θέμα το καλοκαίρι πιστοί στην βασική μας επιδίωξη στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ τα παιδιά μας να μαθαίνουν ταυτόχρονα με την ζωγραφική και την ψυχαγωγία μέσω των παιχνιδιών που ακολουθούμε στις δομές μας.

Για αυτό σας καλούμε να γνωρίσετε κι εσείς όσοι επιθυμείτε ασφαλώς τα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας είτε εξ' αποστάσεως στην διαδικτυακή φόρμα: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc8mQQkoDQsPN.../viewform είτε καλώντας στα γνωστά τηλέφωνα μας 2341076305, 76465, 76416 / κινητά: 6942409447, 6937303974, 6984121826, είτε επισκεπτόμενοι τις δομές μας αυτοπροσώπως (21ης Ιουνίου 43, 25ης Μαρτίου 32, Περικλέους 20, 21ης Ιουνίου 1, στον οικισμό Χέρσο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη: Σταυρούπολη οδός: Αμύντα 25 κοντά στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία).

Σ Α Σ   Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.