Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Στο 1ο Αλεξανδρινό meeting στίβου ο ΓΑΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας διοργανώθηκε την Παρασκευή 11/6 για πρώτη χρονιά το Αλεξανδρινό meeting με διάφορα αγωνίσματα στις κατηγορίες από Κ16 έως και Ανδρών-Γυναικών. Η συμμετοχή υπήρξε αρκετά μεγάλη αλλά οι αθλητές ατύχησαν καθώς αντιμετώπισαν αντίξοες καιρικές συνθήκες με βροχή και αέρα ενώ υπήρξε και ημίωρη διακοπή.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς είχε τέσσερις παρουσίες στους αγώνες με τον Νίκο Ευθυμίου να παίρνει μέρος στην σφαιροβολία Κ18. Ο νεαρός ρίπτης που ανήκει στην Κ16 κατηγορία είχε καλύτερη βολή στα 9,27μ. και κατέλαβε την 9η θέση δείχνοντας πάντως πως έχει δυνατότητες για πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις.

Στα 1200μ. Κ16 υπήρξε τριπλή εκπροσώπηση με τους «μικρούς» Σάββα Χνιτίδη, Γιώργο Ευθυμίου και Θανάση Καπράνη, αθλητές της μικρότερης κατηγορίας, Κ14. Ο Χνιτίδης είχε την καλύτερη επίδοση με 4.18 και την 13η θέση, μακριά από το ρεκόρ του. Ακολούθησε ο Γιώργος Ευθυμίου με 4.22 ενώ στην επόμενη θέση τερμάτισε ο Θανάσης Καπράνης με 4.50.

Οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς πήραν σημαντικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον κι ενώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 είναι προγραμματισμένο για το τέλος του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.