Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

(Video) Ευεξία και βόλτες στη 2η Ποδηλατάδα του Δήμου Κιλκίς

Με έναν απογευματινό χαλαρό ποδηλατικό περίπατο άνοιξαν χθες τα "Ελευθέρια" του Δήμου Κιλκίς. Πάνω από εκατόν είκοσι ποδηλάτες, ένα χαρούμενο σμήνος από μικρούς, εφήβους και ενήλικες, ποδηλάτησαν από το Δημαρχείο Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης και με κατεύθυνση το πάρκο "Γαλήνη" διέσχισαν την περιφερειακή οδό, το δρόμο που οδηγεί στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, με κατάληξη μέσω της 21ης Ιουνίου, και πάλι στο σημείο αφετηρίας.

Για τη συμμετοχή τους στη 2η ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος και η Κοινότητα Κιλκίς, γεμάτοι ενέργεια και με την αίσθηση ελευθερίας που δίνει το άθλημα, οι ποδηλάτες τιμήθηκαν με μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Στη 2η ποδηλατάδα έλαβαν μέρος αθλούμενοι στα ποδηλατικά τμήματα των Αθλητικών Συλλόγων του Αετού, του Αίαντα, του Άθλου, του ΓΑΣ Κιλκίς, των Δρομέων Υγείας, του Κιλκισιακού και της Κούπας ενώ στο χώρο της διοργάνωσης ήταν παρόντες για την παροχή πρώτων βοηθειών και οι Σαμαρείτες του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.